Connect with us

News

Camelia Sucu, Maria Marinescu, Malvina si Ileana Badiu, printre vedetele prezente la show-ul „Dress to Dress” al lui Stephan Pelger!

“Dress to Dress”, prima colectie de rochii Prêt-à-Porter primavara-vara 2013, semnata de Stephan Pelger a fost lansata la inceputul acestei saptamani in cadrul unui elegant VIP Garden Party care a avut loc la resedinta din Soseaua Kisselef a Ambasadorului Germaniei in Romania, Excelenta Sa Andreas von Mettenheim Si in prezenta a peste 500 de invitati de top.

Publicat

pe

Inaugurata intr-o ambianta unica, in prezenta vedetelor locale precum Malvina Cervenschi, Crina Abrudan, Alina Sorescu, Roxana Iliescu, cuplul Anca Rusu si Stefan Lungu, Geanina Corundan, Cameila Sucu, Ileana Badiu, Tania Budi, Cristina Cioran, Anda Adam, DJ Wanda si Nicoleta si Iuliana Luciu, Doina Popoviciu, Cristina Stanciulescu, Cristina Rus, Dana Sota, Irina Florea, Raluca Lazarut, Maria Marinescu Collin, Venera Arapu, Wajiha Harris, Diana Lascarescu Sucu, Bianca Ionita, Larent Tourette, Madalina Dorobantu, Mirela Bucoviceanu, Ana Maria Morodan, Jacqueline Niculae, Adina Buzatu, Laura Lazar, Corina Barladeanu,  noua colectie de aproximativ 35 de rochii, a surprins prin culori fine, pastelate Si texturile fluide, sofisticate precum jerseul, matasea, dantela şi paietele. Tehnica de realizare a noii colectii este o premiera pentru brandul Stephan Pelger intrucat imbina mai multe texturi, culori si forme pentru a reda un intreg unitar.

„Prezentarea colectiei «Dress-to-Dress» deschide sezonul evenimentelor de lux din Bucuresti si sunt onorat sa primesc sustinerea unuia dintre cele mai sonore branduri internationale precum ABSOLUT Vodka, care transforma prin creativitate si inspiratie, momente obisnuite in experienţe de exceptie. Noua colectie se distinge printr-o versatilitate exclusiva si este dedicata femeii care isi doreste sa fie remarcabila si feminina pe tot parcursul zilei, fie ca este adepta unui stil trendy sau clasic”, a precizat designerul.

Partea de styling a fost realizata Si de aceasta data de Ovidiu Buta, colaborarea sa cu Stephan Pelger bucurandu-se de un real success, dovada fiind cele trei colectii prezentate pana in prezent la Berlin Fashion Week, primite cu aplauze de public si de presa de profil.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *