Connect with us

Evenimente

Carmen Negoita, Anca Serea, Dana Savuica si multe alte vedete au admirat rochii de designer la inaugurarea DRESSBOX

Vedete cunoscute din showbiz-ul romanesc au participat aseara la lansarea oficiala a DRESSBOX, un serviciu inedit in Romania prin care femeile pot inchiria rochii semnate de mari designeri internationali la preturi accesibile.

Publicat

pe

eveniment-dressbox-vedete

Carmen Negoita, Anca Serea, Dana Savuica, Giulia Anghelescu, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Monica Iagar, Adina Halas, Eniko Georgescu, Camelia Baltoi si Simona Taranu au pasit pe covorul rosu intins in fata vilei elegante de pe Bd. Dacia care gazduieste showroom-ul DRESSBOX pentru a admira creatiile marilor case de moda disponibile pe www.dressbox.ro.

Adina-Halas-Dressbox

Adina Halas

Intr-o amosfera relaxanta, dupa un discurs sustinut de managerul Daniel Penciuc si de fashion blogger-ul Ana Morodan, vedetele au analizat in detaliu rochiile elegante, de cocktail sau red carpet, expuse in showroom, exprimandu-si dorinta de a le purta la viitoarele evenimente la care vor participa.

Anca-Serea-Dressbox Anca-Serea-Dressbox-1

Anca Serea

Camelia-Baltoi-Dressbox

Camelia Baltoi

Camelia-Capitanu-Dressbox

Camelia Capitanu

Carmen-Negoita-Dressbox

Carmen Negoita

DRESSBOX reprezinta un serviciu de inchiriere a rochiilor de designer foarte popular peste hotare. Este destinat femeilor care isi doresc sa arate fabulos si diferit la fiecare eveniment special din viata lor, fie ca este vorba despre o gala fastuoasa, o aniversare sau un cocktail party. Rochii create de designeri internationali, ce pot ajunge la cateva mii de euro, pot fi acum inchiriate la un pret pe care oricine si-l poate permite.

Carmen-Negoita-Sorin-Dutoiu-Dressbox

Carmen Negoita si Sorin Dutoiu (ADPM PR)

Cristina-Herea-Dressbox

Cristina Herea

Dana-Savuica-Dressbox

Dana Savuica

Colectia DRESSBOX cuprinde peste 700 de rochii cu pretul de catalog de pana la 6000 de euro, ce pot fi inchiriate la preturi de la 150 la 995 lei.

Eniko-Georgescu-Cristina-Herea-Dressbox

Eniko Gerorgesu si Cristina Herea

Giulia-Anghelescu-Dressbox

Giulia Anghelescu

Conceptul este foarte simplu: clientul comanda online, pe www.dressbox.ro, rochia potrivita, o primeste direct acasa, o poarta la eveniment si apoi o returneaza prin curier. Perioada de inchiriere este de 4 zile. Clientele care vor sa probeze mai multe rochii de seara inainte de a inchiria, o pot face in showroom-ul din Bucuresti, de pe Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispozitie un stilist personal, care le va ajuta sa gaseasca cele mai inspirate tinute.

Irina-Mohora-Dressbox

Irina Mohora

Monica-Iagar-Dressbox

Monica Iagar

Simona-Taranu-Dressbox

Simona Taranu

Sonia-Argint-Ionescu-Dressbox

Sonia Argint Ionescu

„Am lansat in premiera in Romania un concept foarte popular in tarile vestice si am adus astfel femeile din Romania mai aproape de creatiile marilor case de moda. Rochii pe care inainte le admirau pe covorul rosu sau in revistele de moda pot fi acum inchiriate cu pana la 95% mai putin fata de pretul din magazine”, a declarat managerul DRESSBOX, Daniel Penciuc.

intrare dressbox DressBox-evvent-7 DressBox-event -8 DressBox-event-10 DressBox-event-9 DressBox-event-4 DressBox-event-2 Dressbox-event-1 DressBox-event