Connect with us

Interviuri

Exclusiv! Vedetele, cu gentile la control! Fara ce nu pleaca niciodata de acasa!

De la Oana Roman, Anca Serea sau Andreea Raicu si pana la Ileana Badiu, Ilinca Vandici ori Andreea Runceanu (Amadeus) si alte cateva vedete autohtone, iata ce nu le lipseste acestora niciodata din geanta.

Publicat

pe

vedete-genti

Daca unele vedete spun ca din geanta nu le lipsesc niciodata lucruri precum banii, telefonul mobil sau cheile de la masina, altele ne-au marturisit ca nu pleaca niciodata de acasa fara bomboane, luciu de buze, servetele, snack-uri sanatoase ori „pacatoasele” tigari.

vedete-genti1

Sophia

„Telefonul, evident, pentru ca traim intr-o societate bulversanta, fara de care nu putem trai, sa nu fim in contact permanent, nu conteaza cu cine. De asemenea nu-mi lipseste rujul, asa ca un element care contribuie zi de zi la aparitia mea, nu conteaza unde merg”, spune artista.

vedete-genti2

Gabriela Cristea

„Uite, iti spun ce nu-mi lipseste. In afara de bani si de carduri, nu-mi lipsesc bomboanele! Niste bomboane fara de zahar, le am intotdeauna la mine, pentru ca eu sunt o gurmanda, si atunci, ca sa-mi stapanesc pofta de dulce, prefer sa mananc o bomboana de asta fara zahar. Astea nu-mi lipsesc niciodata!”, marturiseste Gabriela.

vedete-genti3

Anca Serea

„Pai, de exemplu, gentuta asta pe care o am acum este foarte mica. Telefonul mobil, banutii si niste servetele, de obicei. Si daca sunt cu masina, cheile de la masina”, a dezvaluit vedeta.

vedete-genti4

Oana Sarbu

„Telefonul mobil, un gloss, un pic de pudra cateodata, ochelarii de vedere, mai nou, ’de citit’, cam atat!”, a declarat ea.

vedete-genti5

Andreea Raicu

„In geanta de zi, cu care merg la birou si pe care o am de dimineata pana seara, intotdeauna am un balsam de buze, o crema de maini, o crema cu protectie, o punga de migdale, talefonul, iPad-ul sau laptop-ul, cartile de credit, si cam atat”, spune Andreea Raicu.

vedete-genti6

Ileana Badiu

„Telefoanele! In afara de telefoane, cheile de la masina, cum nu-mi lipseste un pachet de tigari din geanta, chiar daca fumez mai putin. In momentul in care nu as avea tigari la mine, ma apuca disperarea ca nu le am! Si atunci, fac in asa fel incat sa nu-mi lipseasca niciodata un pachet de tigari din geanta”, declara Ileana.

vedete-genti7

Ilinca Vandici

„Banii, actele, un luciu de buze sau un gloss de buze, un gel de curatat mainile, servetele, un telefon mobil, cheile si cat atat”, spune ea.

vedete-genti8

Andreea Runceanu (Amadeus)

„Pe langa telefon si bani, nu-mi lipseste niciodata un strugurel sau un gloss. Pentru ca nu suport sa am buzele uscate”, ne-a declarat artista.

vedete-genti9

Oana Roman

„Cheile, telefonul, pudra si tigarile”, a marturisit si Oana Roman.