Connect with us

Stiri Interne

Ce vedete vor sari in cap pentru mii de euro la Splash (Antena 1)

Un nou sezon al supershow-ului “Splash! Vedete la apa” va fi difuzat vara, la Antena 1. Pentru onorarii de sure sau mii de euro, vedetele sunt dispuse sa isi invinga teama de inaltime sau de apa si sa sara in bazinul de inot. Iata ce nume cunoscute vor participa la emisiune.

Publicat

pe

vedete-splash-2014

Antena 1 a inceput deja pregatirile pentru show-ul de varaSplash! Vedete la apa”, in care zeci de vedete se lupta, pe parcursul mai multor editii, in care isi vor arata talentul in ceea ce priveste sariturile in apa.

Formatul s-a bucurat de un mare succes in Romania, realizat in premiera vara trecuta de Antena 1, dar si in alte tari precum Argentina, Australia, Belgia, China, Finalanda, Franta, Liban, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Statele Unite.

vedete-splash-2014-1

Raluka, Simona Sensual, Andreea Perju, Elena de la Mandinga, Maria Buza, Andreea Tonciu, Daniela Crudu, Vladimir Draghia, Bogdan Vladau, Catalin Oprisan, Florin Ristei, Doru Todorut, Radu Valahu, Silviu Andrei, Matteo si Mike Diamondz sunt vedetele care vor participa la show-ul estival.

La “Splash! Vedete la apa”, vedetele se pregatesc cu renumiti antrenori. Dj Wanda, participanta la prima editie, si-a invins teama fata de apa pe care o avea inca din copilarie si-a invatat sa inoate.

Dana Savuica, care avea fobie de inaltime, a sarit de la cativa metri, iar Daniela Crudu s-a aruncat in bazinul cu apa de la inaltimea maxima, invatand, totodata sa inoate.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.