Connect with us

Evenimente

Vedetele au dat startul distracției în noul parc de pe litoral, Miramagica Park Mamaia

Andreea Bălan, Anca Serea, Oana Roman și Dan Cruceru au dat startul distracției pe litoral, alături de peste 1500 de părinți cu copii, participând la inaugurarea celui mai nou și mai modern parc, Miramagica Park Mamaia.

Publicat

pe

Vedetele au dat startul distracției în noul parc de pe litoral, Miramagica Park Mamaia

Vedetele s-au bucurat, alături de copiii lor, de atracțiile spectaculoase ale parcului, dar și de un concert Gașca Zurli, cel mai original brand de spectacole pentru copii din România.

Andreea Bălan s-a dat în trenuleț și în roata cu un milion de luminițe, alături de cele două fetițe ale sale, și împreună au urcat chiar pe scena parcului pentru a fi parte a show-ului Zurli.

Anca Serea, Oana Roman și Dan Cruceru le-au oferit copiilor lor momente de neuitat, cei mici bucurându-se de atmosfera parcului, inspirată de povestea „Alice în Țara Minunilor”, și de atracțiile inedite, printre care un roller coaster, un trenuleț pentru o plimbare relaxantă, un carusel de poveste, Bumper Cars pentru cei pasionați de mașinile de curse, un ride numit Safari, trambuline, tobogane gonflabile și Kiddie Swings.

Atracția principală a Miramagica Park Mamaia a fost, cu siguranță, roata cu un milion de luminițe, ce are o înălțime de 33 de metri, din gondolele sale putând fi admirate atât Marea Neagră cât și Lacul Siutghiol. Pe timp de noapte, luminile roții își schimbă culoarea de la roșu la verde, albastru, galben sau alb, oferind un adevărat spectacol privitorilor.

„Am deschis oficial Miramagica Park Mamaia, cel mai nou și mai modern parc de distracții din România. Este un univers de poveste, cu atracții fascinante atât pentru copii cât și pentru părinți. Din roata Miramagica poți admira cele mai frumoase apusuri de soare deasupra Lacului Siutghiol, iar, pe timp de noapte, cele 1 milion de luminițe creează o atmosferă feerică. Am creat un spațiu foarte frumos și modern. Ne-am gândit la tot și, pe lângă cele 11 jocuri, în cadrul parcului mai avem și 7 vânzători alimentari, care vor satisface toate poftele celor mici. Parcul este deschis zilnic între orele 16:00-23:00, iar, în fiecare weekend, vom avea evenimente cu artiști, muzică bună, baloane și petreceri tematice „, declară Lucia Prăjișteanu, CEO Miramagica Park.