Connect with us

Evenimente

Vedetele au descoperit boutique-ul de lux Consacre!

Cu reputația unui hotspot, boutique-ul de lux Consacré a inaugurat noua locație, situată în Dorobanți, printr-un cocktail exclusivist în prezența invitaților: vedete, jurnaliști de profil, fashion editors & bloggers.

Publicat

pe

Xonia

Xonia

Invitații au avut ocazia să admire noile colecții ale unor branduri de nișă, high-fashion, precum Andrea Incontri, Antonio Marras, Andrea Ya’Qov si Ultràchic.

Diana Bart (Prima Tv) Alexandru Constantin (Prima Tv)

Diana Bart si Alexandru Constantin

Consacré este un spațiu în care creativitatea și originalitatea sunt cuvintele cheie, de la decorul minimalist în tonuri sobre de gri antracit și negru, cu un melange de elemente industrial & vintage, până la hainele extravagante de pe stendere.

Andrei Nourescu

Andrei Nourescu

Grație conceptului ce stă la baza acestui fashion-business, client service-ul este unul de excepție, iar clienții sunt tratați ca niște prieteni, aceștia putând sta și savura un pahar de șampanie sau o cafea, în timpul sesiunii de shopping. De asemenea, clienții pot beneficia și de serviciul de consiliere vestimentară.

Alexandra Badoi (Antena 1)

Alexandra Badoi

Camelia Baltoi (Digi 24)

Camelia Baltoi

Tatiana Ernuteanu (PR Specialist)

Tatiana Ernuteanu

Gabriela Arsene (co-owner Consacré )

Gabriela Arsene

„Consacré reprezintă o adresă de shopping exclusivistă ce reunește nume importante din industria modei. Poate, pentru mulți, brandurile nu sunt atât de cunoscute ca cele ale unor case celebre, cu care suntem obișnuiți, dar asta nu înseamnă că nu sunt la fel de valoroase. Ne adresăm unei categorii pentru care moda înseamnă autenticitate, originalitate și calitate. Brandurile pe care le are în portofoliu Consacré sunt branduri de nișă, foarte cunoscute la nivel internațional și ale căror creații sunt preferate în garderobă de orice connaisseur. Avem în plan și introducerea altor branduri bine cotate pe scena modei, probabil din sezonul următor”, a declarat Gabriela Arsene, acționar majoritar Consacré.