Connect with us

Evenimente

Vedetele au petrecut 1 iunie in parcul Miramagica din Herastrau. Distractie si concert Antonia!

Vedete cunoscute din showbiz au petrecut o seara de neuitat, alaturi de copiii lor, in parcul Miramagica din Herastrau, bucurandu-se de atractiile faimoase ale locatiei si urmarind un super concert sustinut de Antonia.

Publicat

pe

Vedetele au petrecut 1 iunie in parcul Miramagica din Herastrau. Distractie si concert Antonia!

Incepand cu ora 18.00, parcul de distractii a devenit neincapator. Sute de oameni au intrat in lumea magica a copilariei si, cu mic cu mare, au urcat in roata Miramagica. De acolo au admirat Bucurestiul de la inaltime, au condus masinutele si barcutele tamponabile, au sarit pe salteaua elastica, s-au plimbat cu trenuletul Funny Express, au concurat la Derby si au simtit ce inseamna sa sfideze gravitatia in turnul Spark. De asemenea, in premiera, s-au invartit in noul racer Airbone Shot, in care te simti ca intr-o calatorie in spatiu.

Printre acestia, si vedete cunoscute din showbiz, precum Serban Copot, Alina Sorescu, Ela Craciun, Oana Roman, Adina Halas, Vica Blochina, Andreea Perju, Andreea Runceanu si Laura Lazarescu (Amadeus), Irina Mohora, Paula Chirila, Laura Lazar, Anca Ciota sau Kinga Varga.

Cu totii s-au asezat apoi in fata scenei din incinta parcului pentru a asista la un spectacol de dans al unor copii talentati si apoi la un super concert Antonia.

Artista a revenit la Miramagica alaturi de baiatul ei, Dominic. Cu el a fost prezenta si anul trecut la cea de-a doua aniversare a parcului. Dominic a urmarit spectacolul din culise pentru ca, la un moment dat, sa urce pe scena si sa urce in bratele mamei sale, in timp ce aceasta interpeta o melodie.

Distractia a durat toata seara la Miramagica. Vedetele au ales atractiile potrivite varstei copiilor lor. Oana Roman, Irina Mohora si Kinga Varga s-au plimbat cu trenuletul. Serban Copot a ales barcutele pe apa, copiii Andreei Perju, ai Adinei Halas si ai Elei Craciun s-au urcat in turnul Spark. Vica Blochina, artistele de la Amadeus si Alina Sorescu s-au urcat, alaturi de cei mici, in roata Miramagica. Iar Paula Chirila si fiica ei au trait senzatii tari in Airbone Shot, invartindu-se la viteze ametitoare.

Advertisement

Vedetele s-au distrat alături de copiii lor la aniversarea parcului Miramagica

Miramagica este parcul de distractii preferat de majoritatea copiilor, dar si a celor mari, care sunt in cautarea unui loc de basm, cu atractii moderne, ca in parcurile de distractii de peste hotare. Miramagica a devenit si parcul preferat al vedetelor. Acestea petrec des aici momente de neuitat. Printre ele, si Anda Adam, DJ Wanda, Simona Patruleasa, Corina, Giulia Nahmany, Anca Serea.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *