Connect with us

ADPM Health

Vedetele au preparat înghețată naturală, fără zahăr, cu More Juice Press de la Zepter. Iată rețetele!

Șerban Copoț, Ellie White, Carmen Negoiță și Ela Crăciun au învățat cum să pregătească înghețată delicioasă și aromată, naturală, fără pic de conservanți, cu aparatul More Juice Press de la Zepter.

Publicat

pe

Vedetele au preparat înghețată naturală, fără zahăr, cu More Juice Press de la Zepter

Cele patru vedete au transformat fructele și legumele congelate în înghețată apetisantă și hrănitoare pentru copiii lor, cei mici fiind încântați că pot gusta, la orice oră, un desert proaspăt și delicios, făcut acasă în doar câteva minute.

Ela Crăciun i-a preparat fiicei sale, Alesia, înghețată din banane și fructe de pădure. A întrodus în More Juice Press fructe de pădure și babane feliate, toate congelate, alături de smântână, rezultând pe loc o cremă răcoritoare și aromată.

Ellie White a pregătit în acest mod înghețata din pepene galben și mentă. În acest caz, a introdus în More Juice Press 300 gr de pepene galben rece, 2 banane feliate și congelate, 280 gr de iaurt grecesc, 100 gr miere, coaja rasă și zeama de la o lămâie și 1 lingură de frunze de mentă tocate.

Șerban Copoț l-a răsfățat pe băiatul lui, Tedi, cu o inedită înghețată cu avocado și cacao. Aceasta este realizată din 3 banane feliate și congelate în prealabil, 1 avocado mare și bine copt, 4 lingurițe cacao, 1 cană cu lapte rece, esență de vanilie și 1 vârf de cuțit sare. Rezultatul se poate servi cu frunze de mentă.

Carmen Negoiță a învățat o rețetă și mai puțin obișnuită: înghețata de mazăre cu mentă. Vedeta a introdus în aparat mazăre congelată, frunze de mentă tocate, lapte de cocos rece amestecat cu miere, coajă de lime și vanilie.

More Juice Press folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Astfel, acestea își păstrează intacte calitățile nutritive.

Cu More Juice Press de la Zepter poți pregăti nu doar juice-uri de fructe sau legume, ci și o multitudine de tipuri de înghețată. Creativitatea nu are limite.

Mai mult suc și pulpă cu More Juice Press

Aparatul More Juice Press de la Zepter folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Se păstrează astfel intacte calitățile nutritive!

Când storci fructele sau legumele cu more juice press vitaminele și substanțele nutritive sunt protejate. Sucul este stors uniform, iar aparatul nu permite căldurii și aerului să pătrundă în celule.

Astfel vei obține o cantitate mai mare de suc și de fruct atunci când folosești storcătorul More Juice Press. Asta deoarece aparatul are o viteză lentă de extracție.

Aparatul More Juice Press poate fi achiziționat de la reprezentanții Zepter acreditați și din magazinul Zepter din București (Bd. Unirii 70).