Connect with us

ADPM Beauty

Vedetele au sarbatorit lansarea noului aparat de slabit LPG Alliance

Vedete din showbiz, bloggeri și specialiști din industria de frumusețe au luat parte ieri la evenimentul de lansare al noului aparat de slăbit LPG Alliance, distribuit în România de Top Line. Invitații au salutat mesajul noii tehnologii, Luptă pentru frumusețea naturală, apreciind modalitatea de a fi în formă și a avea silueta mult visată prin tratamente care nu afectează naturalețea.

Publicat

pe

Vedetele au sarbatorit lansarea noului aparat de slabit LPG Alliance

Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficientă decât cea precedentă, cu rezultate îmbunătățite și vizibile după numai 3 sedințe, respectând 100% pielea. Noul Cellu M6 Alliance a fost lansat în două versiuni diferite – o versiune pentru tratamente de înfrumusețare și Spa și una Medicala pentru tratamente de medicină estetică.

„Ce înseamnă să fii femeie în ziua de azi? Fii frumoasă și de succes, afirmă-te, fii liberă, alege ce e mai bine pentru tine fără să fii influențată de alții, cere ce e mai bun – ce e mai bun pentru pielea și corpul tău. Nimic nu este mai important decât sănătatea”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Noul aparat LPG Alliance a fost descoperit în premieră și de vedete din showbiz, printre care Andreea Marin, Corina, Andreea Berecleanu, Carmen Brumă, Albertina Ionescu, Octavia Geamănu, Ela Crăciun, Carmen Negoiță, Ellie White, Adina Halas, Sonia Argint Ionescu, Patrizia Paglieri, Diana Bart, Crina Abrudan, Cristina Cioran, Ileana Badiu, Ana Morodan.

Adina Halas, Carmen Bruma si Sonia Argint Ionescu

Adina Halas

Adina Halas

Albertina Ionescu

Ana Morodan

Andreea Berecleanu si Diana Baicu

Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu

Andreea Marin

Andreea Marin

Andreea Marin, Raluca Hagiu (Unica), Ileana Badiu, Ana Morodan si Diana Baicu (Top Line)

Carmen Bruma

Carmen BrumaCarmen Negoita

Christian Stan (YOLO Media)

Corina

Crina Abrudan

Cristina Cioran

Cristina Mihaela (Bravo, ai stil)

Diana Baicu (Top Line)

Diana Bart

Ela Craciun

Ellie White

Octavia Geamanu, Ileana Badiu, Andreea Berecleanu, Carmen Bruma, Ela Craciun si Diana Baicu

Ileana Badiu

Octavia Geamanu
Patrizia Paglieri

Sonia Argint Ionescu

Sorina Fredholm

Sorin Dutoiu (YOLO Media)

Specialiștii LPG au explicat și demonstrat acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG ce ajută să se elimine până la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu până la 67% și oferă cu 71% mai multă fermitate pielii. Rezultatele vizibile se văd încă din a treia ședință.

Este singura tehnică de stimulare mecanică a pielii 100% naturală, non-invazivă, non-agresivă, care activează natural metabolismul celular lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime și pentru tratarea pielii lăsate, în timp ce respectă complet ecologia pielii și a corpului.

Pentru prima dată, două tehnologii au fost combinate pentru rezultate fără precedent și un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slăbire și anti-îmbătrânire.

O sinergie de tehnologii patentate – rola motorizată și clapa motorizată, alături de o aspirație secvențiala sincronizată, oferă o nouă și automată mobilizare a țesutului.

  • Elimină grăsimea localizată;
  • Produce colagen natural, elastină și acid hialuronic
  • Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală diminuat

Pentru prima dată în istoria LPG, capătul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspirația secvențială, rola motorizată și clapa motorizată lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza țesutul în adâncime, în toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai plăcut și mai eficient.

Datorită noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitată de calitatea țesutului. Stimularea se adaptează cu precizie fiecărei identități individuale a pielii.

Noul aparat LPG Alliance este disponibil în saloanele partenere Top Line, inclusiv în Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette (Bd. Regina Maria nr.1 și Calea Dorobanților nr. 200).