Connect with us

ADPM Beauty

Vedetele care nu mai vor să se vopsească. Cher refuză provocarea!

Dacă în anii trecuți își vopseau părul în diferite nuanțe pentru a-și ascunde firele albe, în ultimul an lucrurile pare că s-au schimbat din acest punct de vedere. Ele sunt vedetele care nu mai vor să se vopsească. Cher, în schimb, refuză din start această provocare!

Publicat

pe

Vedetele care nu mai vor să se vopsească. Cher refuză provocarea!

La 75 de ani, Cher are părul negru albăstrui, așa cum l-a avut mai mereu. Și nu are în plan să schimbe acest lucru prea curând. Asta în ciuda trend-ului actual prin care femeile își lasă la vedere părul grizonat. Printre vedetele care nu mai vor să se vopsească se numără Andie MacDowell, Jane Fonda sau Sharon Osbourne.

Cher spune însă că acest trend nu este pentru ea. Preferă să se folosească de toate trucurile pentru a-și menține aspectul tânăr. „Trăiește-ți viața după cum îți place. Știi ce? Nu încetezi niciodată să fii o fată. Dacă rămâi mereu fată, nu vei îmbătrâni niciodată”, spune ea.

La polul opus, mai multe vedete de sex feminin refuză pur și simplu să își mai vopsească părul. Merg pe naturalețe și nu sunt deranjate de culoarea gri argintie a podoabei capilare. Iată în continuare câteva exemple.

Andie MacDowell

Jane Fonda

Sharon Osbourne

Sarah Jessica Parker

Jamie Lee Curtis

Diane Keaton

Helen Mirren

Meryl Streep

Ce trebuie să facem ca să obținem o culoare a părului care durează în timp