Connect with us

Stiri Interne

Vedetele cu copii mici au sarbatorit in avans 1 iunie

Vedete cunoscute din showbiz au sarbatorit alaturi de copiii lor 1 iunie in cadrul unei petreceri organizate de revista OK! intr-un spatiu de joaca pentru cei mici. Iata cine a venit la eveniment si cum s-au distrat.

Publicat

pe

Vedete cunoscute din showbiz au sarbatorit, alaturi de copiii lor, 1 iunie in avans. Mai exact, ieri dimineata au luat parte la un eveniment organizat de revista OK! intr-un spatiu de joaca pentru copii.

Evenimentul s-a derulat ca un picnic in aer liber, in cadrul caruia familiile au stat pe paturi intinse pe pajiste si au asistat la piese de teatru pentru cei mici, dar si numere de magie.

Ellie White, spre exemplu, a avut o surpriza din partea organizatorilor, acestia pregatind un tort aniversar pentru fetita ei, Maria, care exact in acea zi implinea un anisor.

ellie-white-maria-3

La eveniment au mai participat si alte vedete alaturi de copiii lor, precum Anca Lungu, Bianca Ionita, Andreea Runceanu (Amadeus), Laura Gruia, sotia lui Mihai Gruia, Oana Ionita, Oana Roman si Iulia Zgripcea, prezentatoarea Meteo de la Antena 3.

anca-lungu-fiica-ok

Anca Lunguandreea-runceanu-copil-ok

Andreea Runceanubianca-ionita-ok

Bianca Ionitaoana-roman-fiica-ok

Oana Roman