Connect with us

ADPM Beauty

Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale

Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale. Noua tehnologie anti-age cu ionizare dinamica Guinot Hydraderm Cellular Energy a fost lansata la Centrele Silhouette.

Publicat

pe

Andreea-Marin-Diana-Baicu-Silhouette-Guinot

Diana Baicu (Top Line) si Andreea Marin

Vedete renumite din showbiz au descoperit ieri cum pot avea tenul tanar, sanatos si stralucitor, fara a apela la interventii estetice.

Andreea Marin, Ileana Badiu, Carmen Negoita, Ellie White, artistele din trupa Amadeus, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Ela Craciun sau Alexandra Ungureanu au participat la evenimentul de lansare a celei mai noi tehnologii de reîntinerire a tenului, Guinot Hydraderm Cellular Energy, eveniment ce a avut loc la Centrul de slabit si înfrumusetare Silhouette Dorobanti.

Andreea-Marin-Silhouette-Guinot-2

Andreea Marin

Ileana-Badiu-Silhouette-Guinot

Ileana Badiu

Carmen-Negoita-Silhouette-Guinot-2

Carmen Negoita

Ellie-White-Silhouette-Guinot

Ellie White

Amadeus--Silhouette-Guinot

Trupa Amadeus

Adina-Buzatu-Silhouette-Guinot

Adina Buzatu

Alexandra-Ungureanu-Silhouette-Guinot

Alexandra Ungureanu

Cristina-Cioran-Silhouette-Guinot

Cristina Cioran

Ela-Craciun-Silhouette-Guinot

Ela Craciun si fiica ei Alessia

În prezenta vedetelor, a bloggerilor si reprezentantilor Mass Media, invitatul special al evenimentului, Cynthia Lambert, International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot, a explicat avantajele si efectele exceptionale ale noului tratament. Acesta  reprezinta o alternativa non invaziva la medicina estetica.

CRS_8244

Cynthia Lambert

Sorin-Dutoiu-Alexandra-Ungureanu-Cynthia-Lambert-Christian-Stan-Silhouette-Guinot

Sorin Dutoiu, Alexandra Ungureanu, Cynthia Lambert si Christian Stan

Alexandra-Ungureanu-Silhouette-Guinot-5

Alexandra Ungureanu si Cynthia Lambert

CRS_8251

Diana Baicu si Cynthia Lambert

Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie cu  ionizare dinamica, ce sta sub semnatura Guinot, ofera solutii anti-aging revolutionare si furnizeaza energie celulelor pielii, stimuland regenerarea.

Andreea-Marin-Silhouette-Guinot-6

lansare-Silhouette-Guinot

Îmbatranirea pielii este dictata de ceasul biologic si accelerata de factorii externi. Nu putem lupta împotriva trecerii timpului, însa putem atenua semnele îmbatranirii din ce în ce mai eficient odata cu inovatiile stiintifice.

Avem doua alternative: estetica medicala dureroasa si costisitoare, ori tratamentele revolutionare non invazive ce ofera un efect uimitor si natural, fara riscul de a ne altera trasaturile chipului.

Cristina-Cioran-Silhouette-Guinot-2

Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy este o adevarata alternativa la medicina estetica, prin cele doua tratamente de regenerare:

1.     Tratamentul Cellular Energy Jeunesse, ce ofera regerare vizibila a tenului prin stimularea activitatii celulare.

Chiar din copilarie, activitatea celulara se diminueaza odata cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulara este redusa, sinteza de fibre de elastina scade, iar semnele de îmbatranire se instaleaza vizibil.

CRS_8287

Noul tratament GUINOT activeaza tineretea, reface mecanismul energetic celular asa cum nu a mai fost posibil pana acum în industria estetica. Noua tehnologie cu ionizare dinamica stimuleaza activitatea moleculara si furnizeaza energie celulelor pielii, ajutand la regenerare.

În acelasi timp, efectul de dubla ionizare faciliteaza patrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.

Guinot Hydraderm Cellular Energy

2.     Tratamentul Celluar Energy Lift actioneaza prin stimularea musculaturii faciale si are efect de lifting instant.

Odata cu varsta, se pierde tonusul conturului facial. Pentru a recastiga trasaturile marcate de trecerea timpului, noul tratament GUINOT vine sa stimuleze muschii fetei si sa revitalizeze activitatea lor, conturul fetei fiind astfel redefinit.

Aceste tratamente GUINOT sunt patentate si au un efect spectaculos de înfrumusetare si reîntinerire.

Aparatul si noile tratamente GUINOT se efectueaza, în premiera pentru Romania, la Centrele Silhouette din Bucuresti, Unirii si Dorobanti ( www.silhouette.ro), precum si în saloanele partenere TopLine, Toscana Spa, Salon Trestiana si Sunshine Club Salon (Bucuresti), Floarea de Colt (Bacau), Annaspa (Piatra Neamt), Salon Ambiance (Targoviste), Poem Studio Estetic (Alba Iulia), Centrul Gioconda Medical SPA (Iasi). 

Diana-Baicu-Michael-Manesis-Andreea-Marin-Silhouette-Guinot

Diana Baicu, Michael Manesis (Top Line) si Andreea Marin

Lansarea în Romania a Guinot Hydraderm Cellular Energy a fost precedata de o noua realizare a echipei TopLine. Mai exact, în cadrul evenimentului international GUINOT, sustinut la Paris, echipa TopLine a castigat locul I pentru cele mai remarcabile evenimente de lansare în 2015. 

Ellie-White-Carmen-Negoita-Ileana-Badiu-Silhouette-Guinot

CRS_8307

CRS_8512

CRS_8502

CRS_8301

CRS_8306

CRS_8300

CRS_8297

CRS_8294

CRS_8236

CRS_8284

CRS_8257

CRS_8253

Silhouette Centre de Slabit si Înfrumusetare reprezinta un concept unic care beneficiaza de cea mai importanta investitie tehnologica din Romania. O echipa de profesionisti formata din `doctori în frumusete’ – medici, kinetoterapeuti si esteticiene sunt pregatiti pentru a stabili, împreuna cu clientii, obiectivele de înfrumusetare, pasii de urmat si pentru a garanta rezultatele. Tratamentele sunt personalizate si adaptate stilului de viata al pacientilor. La Silhouette simti diferenta si vezi rezultatele!