Connect with us

ADPM Coffee Break

Vedetele își vând casa una alteia. 10 exemple!

Celebritățile de la Hollywood dispun de proprietăți impresionante cu prețuri exorbitante pe care nu și le-ar putea permite decât cineva cu același statut social. Așa se face că, de multe ori, vedetele își vând casele una alteia. Iată aici doar zece exemple!

Publicat

pe

Vedetele își vând casa una alteia. 10 exemple!

Vedetele nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba despre propriul confort. Ele investesc adesea în imobiliare și își cumpără case la care un om normal nici nu ar îndrăzni să viseze. Când se plictisesc de respectivele proprietăți și vor să le vândă, cine le-ar putea cumpăra? Bineînțeles, o altă vedetă cu la fel de mulți bani în conturi. Așa se face că unele proprietăți au fost vândute, de-a lungul anilor, de la o celebritate la alta. Iată în continuare câteva astfel de exemple!

Justin Bieber – Khloe Kardashian

Fanii reality show-ului Keeping Up With the Kardashians sunt familiarizați cu vila din Calabasas ce i-a aparținut lui Khloe Kardashian. Puțini știu însă că, inițial, casa i-a aparținut fostei soții a lui Eddie Murphy, Nicole. În aprilie 2012, aceasta i-a vândut-o lui Justin Bieber cu 6.5 milioane de dolari. Doi ani mai târziu, în 2014, Khloe a cumpărat casa de la Bieber contra sumei de 7.2 milioane de dolari. La finele anului 2020, Khloe i-a vândut casa lui Dhar Mann, star YouTube, cu 15.5 milioane de dolari.

Advertisement

Selena Gomez – French Montana

Tot în Calabasas a deținut o casă și Selena Gomez. Casă pe care, la finele lui 2015, i-a vândut-o rapper-ului French Montana. Prețul de vânzare a fost de 3.3 milioane de dolari. Acesta din urmă a renovat casa și a construit un studio în valoare de aproape jumătate de milion de dolari. Recent, a vândut această vilă cu 5 milioane de dolari.

Robbie Williams – DJ Khaled

Casa din Beverly Hills a lui Robbie Williams a fost vândută, iar cumpărătorul este un alt artist de top: DJ Khaled. Proprietatea dispune de șapte dormitoare, și unsprezece băi, iar prețul de vânzare a fost de 9.9 milioane de dolari.

Charlie Sheen – Kendall Jenner

Charlie Sheen a cumpărat în 2012 o casă în Beverly Hills pentru fosta sa soție, Brooke Mueller. Ani mai târziu, actorul i-a vândut proprietatea lui Kendall Jenner pentru aproape 9 milioane de dolari. Aceasta din urmă a renovat locuința și a optat pentru un decor minimalist.

Advertisement

Ben Affleck și Jennifer Garner – Adam Levine

După mai bine de un an în care au încercat să găsească un cumpărător pentru vila lor impunătoare din Pacific Palisades, Ben Affleck și Jennifer Garner i-au vândut în ianuarie 2019 casa lui Adam Levine. Artistul a plătit nu mai puțin de 32 de milioane de dolari pentru această proprietate spectaculoasă.

Adam Levine – Ellen DeGeneres

Tot în 2019, Adam Levine i-a vândut lui Ellen DeGeneres casa lui din Beverly Hills, contra sumei de 45 de milioane de dolari. Este cunoscută pasiunea lui Ellen pentru investiții imobiliare. Vedeta tv a cumpărat și a vândut mai bine de 20 de proprietăți de-a lungul ultimelor două decenii.

Jesse Tyler Ferguson – Leonardo DiCaprio

În 2021, casa din Los Feliz deținută de Jesse Tyler Ferguson și Justin Mikita i-a atras atenția lui Leonardo DiCaprio, Acesta a cumpărat vila în stil colonial ce datează din 1928 cu 7.1 milioane de dolari. În trecut, și alte celebrități de top au deținut această casă. Printre acestea, Gwen Stefani și Robert Pattinson.

Advertisement

The Weeknd – Madonna

Casa din cartierul Hidden Hills a lui The Weekend și-a găsit un nou proprietar în aprilie 2021. Este vorba despre Madonna. Aceasta din urmă a scos din buzunar 19.3 milioane de dolari pentru a achiziționa proprietatea șu șapte dormitoare, nouă băi, cramă, cinema privat, piscină și un garaj impresionant.

Nicole Richie – Adele

Înainte de lansarea single-ului Easy On Me, Adele a cumpărat o casă în Beverly Hills. Proprietatea valorează 10 milioane de dolari și a fost cumpărată de la Nicole Richie. Cele două sunt vecine încă din anul 2016.

Advertisement

Sylvester Stallone – Adele

Din nou Adele, de această dată o casă pe care celebra artistă a cumpărat-o de la Sylvester Stallone cu 58 de milioane de dolari.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *