Connect with us

Evenimente

Vedetele iubesc matasea naturala si hainele create de Laura Hincu

Laura Hîncu – Exclusive Fashion Design a lansat în cadrul unui eveniment elegant și în prezența prietenilor, colaboratorilor, reprezentanților media și ai industriei modei, magazinul online www.shop.laurahincu.ro, printr-o colecție de articole vestimentare din mătase, esențiale în garderoba oricărei femei – LH Silk Essentials.

Publicat

pe

albertina ionescu laura hincu

Albertina Ionescu

Magazinul online încapsulează viziunea estetică a designerului – piese delicate, linii fluide și detalii minimaliste, realizate exclusiv din mătase naturală – grupate în mini colecții potrivite atât pentru a fi purtate la birou, cât și în timpul liber, alături de câteva accesorii care completează aceste ținute. De asemenea, piesele reprezintă o perspectivă simplificată asupra conceptului Private Fashioning, care definește modul de lucru al designerului.

ellie white

Ellie White

carmen bruma laura hincu 9

Carmen Bruma

sonia argint ionescu laura hincu 7

Sonia Argint Ionescu

ilinca obadescu laura hincu 4

Ilinca Obadescu

„Colecția disponibilă pe site – LH Silk Essentials – sprijină nevoile vestimentare imediate pe care femeia modernă le are, fără a pierde, însă din experiența și rafinamentul purtării unor piese vestimentare realizate din mătase, cu finisajele și detaliile specifice acestui tip de produs. Fiecare piesă, însă, poate fi redefinită pentru femeia care o poartă, în cadrul întâlnirilor de Private Fashioning.” a declarat Laura Hincu.

tili niculae laura hincu

Tili Niculae

geanina ilies laura hincu

Geanina Ilies

malvina laura hincu 10

Malvina

Alături de Laura Hîncu, la această lansare, au fost și numeroase persoane publice, care au purtat creațiile designerului, printre acestea numărându-se Albertina Ionescu, Carmen Bruma, Malvina Cservenschi, Ellie White, Diana Bart, Tili Niculae, Sonia Argint Ionescu, Patricia Cimpoiasu, Antoaneta Cojocaru, Diana Stirbu, Ana Maria Guran, Maria Radu, Eli Roman, Crina Abrudan, Simona Taranu si Claudia Pavel.

diana bart laura hincu

Diana Bart

patricia amadeus laura hincu

Patricia Cimpoiasu (Amadeus)

crina matei laura hincu 3

Crina Abrudan

Toate detaliile cu privire la colecția LH Silk Essentials, precum și la conceptul Private Fashioning se regăsesc pe site-ul www.shop.laurahincu.ro.