Connect with us

Evenimente

Vedetele l-au aniversat pe Chef Joseph Hadad! Foto de la petrecere!

Chef Joseph Hadad a aniversat un an de la inaugurarea primului restaurant ce ii poarta numele, in cadrul unui eveniment informal. Petrecerea s-a tinut pe terasa restaurantului, asemuita de multi cu o oaza de liniste, relaxare si rasfat culinar de top in inima Bucurestiului.

Publicat

pe

vedete-antena-1-joseph-hadad-aniversare-1

Clienti, prieteni, vedete si oamenii din echipa celebrului chef au luat parte la un show culinar de exceptie. Chef Hadad a recreat cel mai cunoscut si apreciat desert al casei – Earth – pe o suprafata plana de peste 2 m. Demonstratia culinara live a reprezentat atractia serii, toti invitatii incercand sa deguste din “insula” dulce creata rapid de mainile talentate ale lui Chef Joseph Hadad.

“Nu stiu cand a trecut 1 an de cand am deschis usa primului client. De atunci, simt de parca am crescut intr-un an cat altii in 10. Si ca am adunat o multime de oameni frumosi in jurul nostru, care apreciaza si se bucura de creatiile mele. Am fost coplesit sa am atatia prieteni alaturi.

joseph-hadad-aniversare-1

Tin sa le multumesc din suflet oamenilor din echipa mea, fara de care nu as fi putut construi nimic. Gandurile si multumirile se indreapta in mod special catre Valentina Radu, mana mea dreapta si omul meu de baza in bucatarie, si catre Laura Niculae, managerul restaurantului, oameni cheie care contribuie zi de zi la succesul nostru ”, a declarat chef Joseph Hadad.

joseph-hadad-aniversare-2

anita-panait-dana-savuica

Sampania, preparatele rafinate delicioase si bandul lui Flavius Teodosiu au tinut tonul petrecerii. Voia si vremea buna i-au facut pe invitati sa piarda notiunea timpului, astfel ca s-au bucurat de rasfat pana aproape de miezul noptii.

La eveniment au participat peste 200 de invitati, printre care nume cunoscute din sfera showbiz-ului, a diplomatiei, a afacerilor, precum si reprezentanti mass-media.

joseph-hadad-aniversare-cosmin-selesi

joseph-hadad-aniversare-andrei-leonte

Personalitati si vedete precum Andreea Berecleanu, Anca Lungu, Cosmin Selesi, Sabina Iosub, Nadina Campean, Mirela Vescan, Nicolai Tand, Daiana Anghel, Diana Dumitrescu, Andrei Aradits, au fost alaturi de Chef Joseph Hadad la prima aniversare.

joseph-hadad-aniversare-diana-dumitrescu

joseph-hadad-aniversare-mirela-bucovicean

joseph-hadad-aniversare-nadina-campean

joseph-hadad-aniversare-sabina-iosub

joseph-hadad-aniversare-stefan-anca-lungu

Cine este Chef Joseph Hadad

Joseph detine secretele a peste 2000 de retete sofisticate si, ca chef reputat al bucatariei internationale, a avut oportunitatea sa creeze adevarate show-uri culinare pentru celebritati mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei si Printul de Lichtenstein. Staruri de cinema si legende pop-rock au fost de asemenea oaspetii lui Joseph Hadad; printre acestia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson si multi altii.

Din 1997 s-a stabilit in Romania, unde, vreme de 14 ani, a dezvoltat conceptul de “gourmet cuisine” la Casa Vernescu, ca Executive-Chef. Ulterior, din 2011, a dat curs unei noi provocari, devenind partener si Executive-Chef al cunoscutului restaurant Aqua, din Herastrau.

Din 2012, Chef Joseph Hadad face parte din juriul Top Chef, in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase show-uri culinare din Romania.