Connect with us

News

Cher a plans si Eva Longoria a petrecut alaturi de prieteni! Iata cum au reactionat vedetele la vestea ca Obama a fost reales !

Presedintele Barack Obama, prin viziunile sale liberale, s-a bucurat de sprijinul tuturor numelor mari din industria de entertainment americana. Madonna, Lady Gaga, Beyonce, Eva Longoria, Ricky Martin sau Cher sunt doar cativa dintre cei care i-au sustinut campania. Iata cum au reactionat starurile la vestea ca Presedintele a fost reales!

Publicat

pe


Barack Obama a dus o campanie de realegere liberala si adecvata timpurilor moderne, acesta sustinand dreptul femeilor in societate, casatoriile gay sau diversitatea rasiala, in vreme ce Mitt Romney a fost mult mai radical in discursul sau. Obama s-a bucurat astfel de sprijin din partea tuturor marilor celebritati ale Planetei, de la Madonna la Cher, de la Eva Longoria la Beyonce si George Clooney.

„Sunt foarte fericita. Aceasta este una dintre cele mai frumoase nopti din viata mea. Imi curg lacrimi de bucurie pe fata. Doamnelor, avem un campion”, a scris Cher pe Twitter.

„Eu si prietenii mei sarbatorim. Plang si sunt fericita ca aceasta tara merge inainte. Obama!!!”, a scris Eva Longoria.

„Noi, americanii, trebuie sa lucram si nu avem timp de pierdut pentru prostii. Presedintele Obama a castigat, iar cei care plang ca Romney nu a ajuns Presedinte ar fi bine sa se resemneze. Asta e realitatea”, a scris Whoopy Goldberg.

„America si-a exprimat vointa. Clasa de mijloc, femeile, comunitatea gay si imigrantii au facut diferenta si i-au garantat lui Obama inca patru ani la Casa Alba”, scrie Fran Drescher.

Advertisement

„Felicitari Presedintelui Obama pentru o realegere bine meritata”, scrie Madonna.

„Multumesc Eva Longoria ca ai facut o treaba minunata in timpul campaniei pentru Presedintele Obama. Si tu ai contribuit la aceasta realegere”, este de parere Marcia Cross.

„Felicitari dragului nostru Presedinte Barack Obama si Primei Doamne, Michelle Obama pentru realegere. Va iubim”, a scris Mariah Carey pe Facebook.

„Sunt atat de fericita. Presedintele Obama, reales pentru inca patru ani”, a scris Katy Perry.

„Obama pentru inca patru ani”, a postat Beyonce pe Facebook.

Advertisement

„O sa va spun eu primul, inainte sa auziti de la CNN sau de la FOX News. Presedintele Barack Obama a fost reales. Ati citit aici pentru prima data”, scrie Puff Diddy.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *