Connect with us

Stiri Interne

Vedetele s-au pozat în costum de baie în zăpadă la -3 grade

În ultimele zile, când gradele au scăzut în termometru, iar peste București s-a așternut ninsoarea, câteva vedete autohtone au dat dovadă de curaj dus la extrem și s-au pozat în costum de baie în zăpadă la -3 grade!

Publicat

pe

Vedetele s-au pozat în costum de baie în zăpadă la -3 grade

Iarna a venit cu tot alaiul la București, lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimii ani. Temperaturile au scăzut drastic, iar ninsoarea a îmbrăcat capitala în straie albe. Fiecare s-a bucurat așa cum a știut de peisajul de poveste.

Unele dintre vedetele autohtone au fost mai curajoase și și-au pus sănătatea la încercare. Cum? S-au pozat în costum de baie în zăpadă la -3 grade! Bineînțeles, imaginile au ajuns apoi pe rețelele de socializare.

Îmbrăcată în costum de baie și geacă de iarnă, Diana Munteanu a făcut plajă în zăpadă, pe șezlongul din curte. Vedeta a spus că ea nu răcește niciodată în anotimpul rece, ci mai degrabă pe timp de vară.

Iuliana Beregoi s-a pozat pe balconul unui hotel de la munte. Îmbrăcată doar în costum de baie și halat, vedeta a făcut furori în mediul online cu imaginile postate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela)

Nici Otniela nu s-a lăsat mai prejos. Aflată la Poiana Brașov, vedeta a făcut baie în piscina încălzită și apoi s-a tăvălit prin zăpadă în costum de baie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)

Nicoleta Nucă a ieșit în lenjerie intimă și căciulă de blană să dea zăpada din curte.