Connect with us

Evenimente

Vedetele urcă pe catwalk alături de modele în scaun rulant. Gala Atipic Beauty 2017!

Gala Atipic Beauty este gata de o nouă ediție. Joi seară vedete cunoscute din showbiz vor defila pe catwalk alături de modele în scaun rulant pentru a atrage atenția asupra frumuseții și puterii acestora din urmă de a trece peste orice impas în viață și de preconcepții sociale.

Publicat

pe

Vedetele urcă pe catwalk alături de modele în scaun rulant. Gala Atipic Beauty 2017!

Joi seară va avea loc o nouă ediție a Galei Atipic Beauty.

La Palatul Parlamentului, în cadrul evenimentului inițiat de Magda Coman cu sprijinul Art Directorului Alin Gălățescu și prezentat de Andreea Marin, vor defila pe podium vedete cunoscute din showbiz, alături de tinere în scaun cu rotile, concept ce vine să atragă atenția asupra faptului că cei care sunt nevoiti să își traiască viața astfel imobilizați, depinzând, în primă instanță, de ajutorul celorlalți, devin extrem de puternici în lupta cu preconcepțiile din jur și cu greutățile pe care le întâmpină în a-și trăi viața în mod decent.

Magda Coman, frumusetea in scaun rulant care a avut ideea acestui eveniment cu ani in urma, a invatat sa transforme orice “nu” in “da”, prin forte proprii!

Tinerele vor fi, pentru o seară, modele de podium, defilând în creații ale unor designeri români și mergând pe catwalk alături de persoane publice cunoscute.

Și anul acesta, Fundația Prețuiește Viața (coproducător) își dă mâna cu Asociația Open Your Heart (inițiator), cu sprijinul Camerei Deputaților, Primăriei Municipiului București și ARCUB, având drept parteneri principali trei companii puternic ancorate în proiectele sociale din România: Acibadem Hospitals Group, Top Line Romania și Rin Grand Hotels.

Va fi un spectacol de modă inedit, in care vom admira pe scenă 16 de modele de catwalk în scaun rulant, dar mai ales 16 de modele de viață prin atitudinea lor, care vor defila alături de vedete din televiziune, muzica, sport, afaceri precum: Adelina Pestrițu, Anca Țurcașiu, Camelia Potec, Alexandru Constantin, Diana Bart, Cristina Cioran, Tily Nicolae, Crina Matei, Mădălin Ionescu, Ciprian Marica, Irina Mohora, Adina Halas, Camelia Căpitanu, Camelia Bălțoi, Daniel Osmanovici, Dorina Vasilashko, Mihaela Călin, aducând un omagiu frumuseții și purtând creațiile designerilor care au conceput ținute speciale pentru această seară de neuitat.

Două recitaluri cu artiști talentati vor întregi spectacolul: Luminița Anghel și Cobzality.