Connect with us

Stiri externe

Viața după Game of Thrones. Ce fac acum actorii din celebrul serial!

În ultimii ani, puține seriale au reușit să captiveze și să influențeze publicul la fel de mult ca Game of Thrones. De la momentul premierei sale din 2011 și până la ultimul sezon, difuzat în 2019, acest serial fenomen a înregistrat audiențe record. Iată ce fac acum actorii care au dat viață celebrelor personaje!

Publicat

pe

Viața după Game of Thrones. Ce fac acum actorii din celebrul serial!

Au trecut cinci ani de când serialul fenomen Game of Thrones, care a făcut furori în întreaga lume și a spart o mulțime de recorduri, s-a incheiat. Iată ce fac în prezent actorii din celebrul serial!

Emilia Clarke

Emilia Clarke, care a dat viață personajului Daenerys Targaryen, și-a diversificat cariera cu roluri în diferite proiecte cinematografice.

După încheierea serialului, actrița a jucat în filmele Above Suspicion și Last Christmas. De asemenea, a făcut dublaj în The Amazing Maurice din 2022 și a jucat alături de Chiwetel Ejiofor în The Pod Generation din 2023.

Emilia s-a alăturat universului Marvel în seria Disney+ din 2023, Secret Invasion.

Ea urmează să o interpreteze pe Constance Lloyd, soția lui Oscar Wilde, în An Ideal Wife.

În plus, Emilia a fost distribuită în rolul lui Jean Kerr, soția fostului senator american Joseph McCarthy, în viitorul film McCarthy.

Kit Harrington

Kit Harington, cunoscut pentru rolul său iconic ca Jon Snow, a continuat să strălucească pe ecran în diverse proiecte.

Kit și-a făcut debutul în universul Marvel în producția Eternals din 2022. În același an, a jucat în filmul Baby Ruby, iar mai târziu a apărut în Extrapolations, Blood for Dust și Lot No. 249.

Printre proiectele sale viitoare se numără The Dreadful, Eternal Return și What Remains of Us.

Sophie Turner

Sophie Turner a interpretat-o pe Sansa Stark. La scurt timp după ultimul sezon al serialului, actrița a jucat în filmul X-Men Dark Phoenix. Sophie a mai apărut în filmele The Staircase (HBO) și Do Revenge (Netflix) în 2022.

Ea va juca în viitoarele filme Trust și The Dreadful, precum și în serialul TV Joan.

Maisie Williams

Maisie Williams, cunoscută pentru rolul său ca Arya Stark, și-a demonstrat versatilitatea într-o varietate de proiecte. Ea a jucat în 2020 în The New Mutants, Two Weeks to Live și The Owners.

Recent, Maisie a interpretat-o ​ pe Catherine Dior în filmul The New Look de pe Apple TV+.

Lena Headey

Lena Headey, cunoscută pentru interpretarea reginei Cersei Lannister, și-a extins portofoliul cu roluri în producții de televiziune și filme.

Proiectele ei din 2019 încoace includ The Flood, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles, Twist, Gunpowder Milkshake, DC League of Super-Pets și serialul White House Plumbers (HBO).

Ea va apărea în filmele Crooks, Ballerina Overdrive și Ballistic, precum și în serialele TV New-Gen și The Abandons.

Nikolaj Coster-Waldau

Actorul care i-a dat viață lui Jaime Lannister Nikolaj Costar-Waldau a jucat în numeroase producții în ultimii cinci ani. Printre acestea, se numără filmele Domino, Exit Plan, The Silencing și The Flash. Nikolaj a mai jucat alături de Jennifer Garner în serialul The Last Thing He Told Me (Apple TV+).

Actorul îl va interpreta pe William Cuceritorul în viitorul serial TV King and Conqueror.

Peter Dinklage

Peter Dinklage i-a dat viață personajului Tyrion Lannister.

În 2021, a el a jucat în filmjl Cyrano. În 2023, Peter a dublat în Transformers: Rise of the Beasts, a jucat în The Toxic Avenger și a apărut în The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

Următoarele proiecte ale actorului includ Brothers, The Dwarf și The Thicket.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *