Connect with us

Stiri externe

Viața privată a lui Larry King. 8 căsnicii și 5 copii.

Larry King, care a trecut în neființă pe data de 23 ianuarie în urma infectării cu COVID-19, a avut o viață personală zbuciumată. 8 căsnicii la activ cu 7 femei și 5 copii pe care i-a iubit enorm.

Publicat

pe

Viața privată a lui Larry King. 8 căsnicii și 5 copii.

Larry King s-a stins pe data de 23 ianuarie 2021, la 87 de ani, după infectarea cu COVID-19. Povestea sa este dovada faptului că, de cele mai multe ori, viața bate filmul. A fost însurat de 8 ori cu 7 femei și a avut 5 copii despre care întotdeauna spunea că sunt mai presus de orice.

„Sunt un tată bun. Nimic nu e mai presus de paternitate. Per total, pot spune că am avut o viață binecuvântată”, a declarat Larry King anul trecut, într-un interviu pentru revista People.

Prima oară s-a căsătorit la 18 ani, cu iubita sa din liceu. Mariajul cu Freda Miller a durat însă doar un an, între 1952 și 1953. Se pare că părinții lor nu au fost de acord cu acest mariaj, fapt care a dus în final la ruptura dintre ei.

În 1961, Larry King s-a căsătorit cu Annette Kaye. De această dată, mariajul a durat mai puțin de 1 an. Annette a fost însă cea care i-a dăruit jurnalistului primul copil, pe Larry Jr.

Advertisement

Cu iepurașul Playboy Alene Akins, Larry King a fost căsătorit de două ori. Prima oară între 1961 și 1963, atunci când omul de televiziune l-a și adoptat pe fiul acestuia. Al doilea mariaj a durat din 1968 până în 1971 și atunci a venit pe lume și fiica lor, Chaia. Din păcate aceasta din urmă s-a stins din viață anul trecut.

Între 1964 și 1967, Larry King a fost căsătorit cu Mickey Sutphin. Și cu ea a avut un copil: Kelly.

9 ani mai târziu, Larry King s-a căsătorit cu Sharon Lepore, asistent de producție și fost profesor de matematică. Căsnicia lor s-a terminat în 1983.

Cu Julie Alexander, Larrry King a fost căsătorit între 1989 și 1992.

În 1997, Larry King a luat-o de soție pe Shawn Southwick. Au împreună doi copii: Chance și Cannon. În urmă cu 2 ani, jurnalistul a depus actele de divorț. O mai făcuse și în 2010, în urma infidelității soției lor. Atunci au hotărât însă să mai dea o șansă căsniciei.

Advertisement

A învins cancerul, dar l-a răpus COVID-ul