Connect with us

News

VIDEO! Lady Gaga sufera de o boala mintala

In cadrul unei campanii umanitare derulate la un centru de plasament din New York, Lady Gaga a dezvaluit faptul ca sufera de o boala mintala. Cantareata a declarat a fost diagnosticata cu PTSD ( Post Traumatical Stress Disorder) in urma cu cativa ani, insa a tinut acest lucru ascuns pana in prezent.

Publicat

pe

lady-gaga

Lady Gaga le-a facut o surpriza tinerilor aflati intr-un centru de plasament din New York, vizitandu-i si vorbindu-le despre propria ei trauma. Gaga a demarat in urma cu scurt timp campania umanitara #ShareKindness, prin care vine in sprijinul tinerilor abandonati de familie din cauza orientarilor lor sexuale.

In cadrul vizitei, Gaga le-a dezvaluit celor prezenti ca sufera de o tulburare mintala, numita PTSD, sau Post Traumatical Stress Disorder. Boala a survenit ca urmare a faptului ca artista a fost violata la varsta de 19 ani si a tinut acest lucru un secret vreme de 7 ani.

„Imi place sa daruiesc lucruri celor care nu au nimic sau au mai putin decat am eu. Acesti tineri nu sunt doar fara adapost, ei sunt supravietuitori ai unor traume. Fiecare dintre ei a fost respins de familie sau de cei apropiati, intr-un mod sau altul”, declara Gaga in interviul acordat pentru The Today Show.

„Propria trauma din viata mea m-a invatat sa inteleg trauma cu care se confrunta alte persoane. Meditatia ma ajuta pe mine sa ma calmez. Nu ma confrunt cu aceleasi probleme ca si voi, insa am o boala mintala, cu care ma lupt in fiecare zi. Sufar de PTSD. Nu am mai spus asta nimanui. O spun acum. Faptul ca am fost inconjurata de dragoste si de suport din partea doctorilor, a prietenilor si a membrilor familiei mele mi-a salvat viata”, declara Lady Gaga.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *