Connect with us

ADPM Cool

Vila de 8,5 milioane de dolari cumpărata de Ellen DeGeneres în Beverly Hills

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi și-au scos la vânzare, în primăvară, casa din Santa Barbara în care au locuit până de curând. Și-au achiziționat acum o vilă nou-nouță amplasată în luxosul Becerly Hills. Iată cum arată casa în valoare de peste 8 milioane de dolari!

Publicat

pe

Vila de 8,5 milioane de dolari cumpărata de Ellen DeGeneres în Beverly Hills

Ellen DeGeneres a cumpărat, cu 8.5 milioane de dolari, o casă nouă în Beverly Hills. Locuința a fost construită în 1961 și proiectată de arhitectul Robert Skinner.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi sunt cunoscute pentru afacerile profitabile pe care le fac în domeniul imobiliar. Chiar în primăvară, cele două au scos la vânzare o casă pe care au renovat-o în întregime anul trecut. Prețul? 53.5 milioane de dolari.

Noua casă din Beverly Hills dispune de 5 dormitoare și 6 băi. Designul este realizat cu accente de lemn, iar ferestrele imense oferă luminozitate și spațiu. Totul este în perfectă armonie cu grădinile ce înconjoară casa.

Vila include o zonă de luat masa în exterior, piscină și bar. Este amplasată în complexul Hidden Valley Estates, o zonă în care locuiesc și alte staruri. Printre acestea, Adele sau Nicole Kidman.

Cum arată vila pe care Ellen DeGeneres o vinde cu 53 de milioane de dolari