Connect with us

ADPM Cool

Vila din Sicilia care apare în The White Lotus este acum pe Airbnb

Vila superbă din Sicilia în care s-a filmat o parte din îndrăgitul serial The White Lotus de pe HBO, câștigător a premii importante în industria de profil, este acum pe Airbnb! Iată cum poate fi închiriată!

Publicat

pe

Vila din Sicilia care apare în The White Lotus este acum pe Airbnb

Serialul The White Lotus are numeroși fani peste tot în lume, inclusiv în România. Unii sunt atrași de acțiune, intrigă și personaje. Alții se uită în special pentru locațiile deosebite în care serialul marca HBO a fost filmat.

The White Lotus spune povestea unui grup de oameni care se află în vacanță în resortul ce dă numele serialului, dar și a angajaților acestui resort. În primul sezon, acțiunea s-a desfășurat pe insula Maui, Hawaii. Al doilea sezon, în schimb, a fost filmat în fermecătoarea Italia. Mai exact, în Sicilia.

Villa Tasca a reprezentat una dintre locațiile de filmare. O bijuterie arhitecturală ce datează din secolul 16 și uimește prin frumusețea sa.

Acum, vila din Sicilia care apare în The White Lotus este disponibilă pe Airbnb. Pentru o zi sau o întreagă vacanță, doritorii se pot simți parte din celebrul serial.

Advertisement

Pentru trei nopți în luna iulie, opt doritori, câți poate găzdui locația, ar trebui să scoată din buzunar puțin peste 16.500 de euro pentru a o închiria.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *