Connect with us

Stiri Interne

WOW! Ce vila si-a construit Liviu Varciu! Cat o fi costat?

Liviu Varciu si-a construit o vila impresionanta in Baneasa. Prezentatorul de la Antena 1 a investit intr-un imobil spectaculos in care planuieste sa se mute anul viitor. Iata cum arata constructia si de unde a avut bani pentru a o ridica.

Publicat

pe

liviu-varciu-vila-baneasa

Liviu Varciu a locut ani buni intr-un apartament de doua camere din zona Dristor, Bucuresti, pe care l-a luat cu un credit.

Dupa o perioada de mari probleme financiare, prezentatorul si-a revenit multumita proiectelor de televiziune in care a fost implicat la Kanal D si Antena 1.

Liviu Varciu isi ridica vila de trei etaje in Baneasa

Prin urmare, a strans bani si a investit in casa mult visata. Varciu a cumparat un teren in Baneasa si a ridicat o vila spectaculoasa, cu un design minimalist.

liviu-varciu-vila-2014

Asa arata constructia in urma cu un anliviu-varciu-vila-iunie-2015

Stadiul lucrarilor in luna iunie 2015

vila-liviu-varciu-sept-2015

Vila, in prezent, aproape terminata (foto: Click)

A supravegheat permanent muncitorii pentru ca rezultatul sa fie asa cum era proiectat. Constuctia este aproape gata, iar anul viitor Liviu intentioneaza sa se si mute.

Investitia se ridica la peste 100.000 de euro, iar o parte din bani, se pare, i-a imprumutat de la colegul sau din proiectele de televiziune, Nea Marin, pe care il considera ca un al doilea tata.

liviu-varciu-nea-marin

„M-a ajutat, manca-i-as gura lui! Am fost intr-o situatie foarte dificila, nu-mi mai ajungeau banii pentru casa pe care incerc sa o finalizez si nea Marin imediat a sarit. Cine-ti mai imprumuta bani in ziua de astazi?! E adevarat ca eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Varciu la Antena Stars.