Connect with us

ADPM Cool

Cum arată vila de lux din Dominicană pe care Cardi B a primit-o cadou

Cardi B a primit un super cadou anul acesta de la soțul ei, rapperul Offset. De ziua ei, acesta i-a dăruit artistei o vilă de lux în Republica Dominicană. Iată cum arată impresionanta proprietate aflată într-un paradis exotic.

Publicat

pe

Cum arată vila de lux din Dominicană pe care Cardi B a primit-o cadou

Relația dintre Cardi B și Offset este una cu năbădăi, dar și foarte multă iubire. Cei doi au făcut un copil, iar apoi au ajuns aproape de divorț. S-au împăcat și artista a rămas din nou însărcinată. A născut chiar luna trecută cel de-al doilea copil. Semn al dragostei pe care i-o poartă, Offset i-a făcut un super cadou lui Cardi B anul acesta.

I-a cumpărat o vilă de lux în Republica Dominicană pe care i-a dăruit-o de ziua ei de naștere. Ca un soț grijuliu, Offset știa că artista e interesată să facă investiții imobiliare în acea zonă. S-a implicat activ în acest proiect și i-a achiziționat el însuși o casă în paradisul exotic.

Cardi B a împărtășit în mediul online bucuria primirii acestui cadou.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

„Acum ceva vreme, îi spuneam lui Set că îmi doresc să investesc în proprietăți de închiriat în regim hotelier în Republica Dominicană. Asta deoarece oamenii petrec vacanțe acolo pe tot parcursul anului. Am simțit că parcă nu e de acord cu mine și că mai degrabă ar face alte investiții. Ei bine, m-am înșelat. Sunt atât de fericită că m-ai ascultat cu adevărat. Că nu ai zâmbit doar, dând din cap și sperând să tac mai repede”, a scris ea pe Instagram.

Tatăl lui Cardi B este originar din Republica Dominicană. Astfel că Offset a complotat cu acesta pentru a-i face artistei cel mai frumos cadou.

Conform presei internaționale, vila are 7 dormitoare și 7 băi. Fiecare dintre acestea pot fi închiriate contra sumei de aproximativ 900 de dolari pe noapte. Se pare că Offset ar fi scos din buzunar 1.5 milioane de dolari pentru a o achiziționa.