Connect with us

ADPM Business

Vila The Great Gatsby, de vânzare pentru 85 de milioane de dolari

Vila care a inspirat locația folosită în celebrul film The Great Gatsby este de vânzare pentru 85 de milioane de dolari. Iată cum arată proprietatea din Long Island, construită în stil colonial.

Publicat

pe

Vila The Great Gatsby, de vânzare pentru 85 de milioane de dolari

Dacă ai urmărit filmul The Great Gatsby cu siguranță te-a impresionat vila imensă în care locuia personajul principal și unde aveau loc toate acele petreceri fastuoase din anii 20. Vila din film a fost inspirată de o locație care există în viața de zi cu zi. Este vorba de un conac construit în stil colonial, situat în Long Island. Proprietatea este acum la vânzare pentru suma de 85 de milioane de dolari.

Se întinde pe 1400 de metri părați și este construită pe un teren întins pe mulți kilometri pătrați. A fost construită în 1928, include 18 dormitoare, o pivniță pentru vinuri, chiar și un salon de coafură.

Proprietatea include două case pentru oaspeți, piscină interioară, pistă de bowling, un garaj pentru nouă mașini, chiar și un casino.

Terenul include și un dig privat unde poți ancora un yacht lung de 60 de metri cu care poți naviga până la New York.

În 2015 proprietatea a fost scoasă la vânzare pentru 100 de milioane de dolari, dar la acest preț nu s-au găsit atunci doritori.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *