Connect with us

Stiri Interne

Ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, martor la tragedia din Colectiv

Iata ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, cel care vineri seara a scapat ca prin minune de flacarile care au cuprins clubul Colectiv si in urma caruia 30 de tineri au pierit, iar multi altii au ajuns sa se lupte intre viata si moarte.

Publicat

pe

adrian-despot1

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie, se afla vineri seara printre spectatorii la concertul pe care trupa Goodbye to Gravity l-a sustinut in club Colectiv si care s-a incheiat cu o tragedie. Atunci cand flacarile au cuprins clubul, celebrul artist a fost si el ranit, dar asta nu l-a impiedicat sa se implice in actiunile de salvare sis a faca tot ce este omeneste posibil pentru a salva alte vieti.

virgil-iantu

Astazi, Virgil Iantu a publicat, pe pagina sa oficiala de Facebook, un mesaj de multumire pentru curajul si omenia de care Adrian Despot a dat dovada prin gestul sau.

„Multi il considera un sociopat, arogant sau ciudat.

O fi putin din toate, dar in primul rand, el este un om. Un om care astazi tace. Nu vrea sa stim ca a salvat vieti, nu vrea recunostinta, nu vrea nimic in schimb. Ba da, cred ca vrea ceva, vrea dreptate si asta este singurul lucru pe care l-ar urla din rasputeri. O fac si eu si ar trebui sa o facem cu totii.

Sa urlam in fata nedreptatii de fiecare data cand ea ne loveste in suflet.

Eu sunt hotarat sa urlu!

Cum? Inca nu stiu.

Dar va promit ca o voi face si ca nu voi fi singur!

Chiar daca o sa te supar, eu iti multumesc, Adrian!”, a scris Iantu pe reteaua de socializare.