Connect with us

Stiri Interne

Virgil Iantu revine in muzica! Ii va face concurenta lui Banica?

Virgil Iantu, odinioara parte a trupei live a lui Stefan Banica, are de gand sa revina in muzica. Fostul prezentator al show-ului „Vrei sa fii milionar” va lansa un album avand o echipa formata din multi instrumentisti. Se pare ca va concura pe piata in mod direct cu Stefan Banica si Horia Brenciu.

Publicat

pe

virgil-iantu-teapa

Virgil Iantu canta in urma cu un deceniu in trupa lui Stefan Banica Jr. In paralel cu activitatea lui in zona televiziunii, Iantu aparea in show-urile lui Banica ca parte a grupului de backing vocals the 50s.

Au lucrat impreuna din 1996 pana spre mijlocul anilor 2000, insa au decis atunci sa intrerupa colaborarea. Peste ani, Iantu a declarat ca timpul i-a facut mai intelepti si ca isi au rostul acum discutiile „mai mature” intre ei.

„Nu am fost neaparat certati, pentru ca nu a avut loc o cearta între noi, a fost o despartire venita într-un moment care m-a mahnit si pe mine, probabil si pe el, dupa atatia ani de prietenie si de cantat. Poate a fost nevoie de o perioada care sa aseze, sa sedimenteze relatia dintre noi si sentimentele. Si dupa niste discutii mai mature, am ajuns la concluzia ca distanta asta nu are nici un sens”, a declarat Iantu in 2010 intr-un interviu pentru Jurnalul National.

Iata ca fostul prezentator al emisiunii „Vrei sa fii milionar” se pregateste acum intens pentru a reveni in muzica. Nu alaturi de Stefan Banica, ci solo.

Iantu pregateste un album inregistrat cu o trupa de instrumentisti, toti imbracati in costume elegante, iar multi concluzioneaza ca va fi concurenta directa a lui Stefan Banica, dar si a lui Horia Brenciu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *