Connect with us

News

Virgil Iantu, tepuit dupa ce a dat 77.000 de euro pentru un apartament in constructie!

Virgil Iantu a platit peste 77.000 de euro pentru un apartament care se afla in constructie in Neptun care nu a fost finalizat asa cum se prevedea in acte. Vedeta a dat in judecata firma imobilara sperand sa isi recupereze banii si sa primeasca penalizarile dorite.

Publicat

pe

virgil-iantu-teapa

Virgil Iantu se lupta in prezent in instanta cu o agentie imobiliara in speranta ca isi va recupera cei 77.280 de euro investiti intr-un apartament problematic.

In primavara lui 2008, cu putin timp inaintea declansarii crizei financiare, vedeta de televiziune a semnat un contract cu o firma imobilara pentru a cumpara, in rate, un apartament care se afla inca in constructie in Neptun.

Anii au trecut, si, dupa ce a platit zeci de mii de euro, Iantu a avut neplacuta surpriza sa constate ca locuinta nu semana, in final, cu ceea ce se afla in acte.

virgil-iantu-vrei-sa-fii-milionar

 

Conform Libertatea, in 2010 vedeta le-a cerut sa remedieze problemele insa nici pana in prezent vedeta nu a primit apartamentul la cheie cu modificarile cerute.

Astfel, a decis sa dea in judecata compania cerand cei 72.280 de euro platiti pana atunci, plus penalizari de 50 de euro pentru fiecare zi care a trecut din vara lui 2012 cand, conform unei anexe semnate, trebuia sa intre in posesia locuintei.

Si Andreea Balan a fost tepuita

Andreea-Antonescu-Andreea-Balan

In 2007, Andreea Balan a urmat pasii fostei sale colege de trupa, Andreea Antonescu, si a dorit sa achizitioneze un apartament de doua camere intr-un complex de locuinte din zona Colentina.

La acea vreme locuinta costa 100.000 de euro, un pret bun pentru perioada de boom economic. Artista a semnat cu dezvoltatorul, urmand sa primeasca cheile apartamentului atunci cand constuctia va fi gata.

Numai ca, surpriza, din pricina crizei economice lucrarile s-au stopat, iar compania a intrat in insolventa.

Nici in prezent cantareata nu a intrat in posesia apartamentului si nici nu si-a primit banii inapoi, mai exact, cei 90.000 de euro pe care i-a achitat. Pe langa ea, mai sunt alti 200 de pagubiti.

„Sfatuita de fosta mea colega, Andreea Antonescu, care detine si ea doua apartamente in ansamblu, am decis sa cumpar o locuinta. In doi ani am platit 90.000 de euro”, declara Balan atunci.

Au trecut cinci ani de cand apartamentele trebuia sa fe gata, iar in prezent solista inca mai spera.

„Atunci era prima mea casa. Sunt oameni care si-au facut credite, le platesc la banca si nu au unde sa stea. Firma a fugit cu banii, noi ne vrem apartamentele asa cum sunt”, a marturisit Andreea Balan recent.