Connect with us

Stiri Interne

E oficial! Virgil Iantu a revenit la Prima Tv cu „Vrei sa fii milionar?”!

Tocmai s-a anuntat oficial faptul ca emisiunea „Vrei sa fii milionar?”, prezentata de Virgil Iantu, revine din data de 22 martie la Prima TV, postul de televiziune la care s-a consacrat. In plus, in zilele de 15 si 16 martie, toti cei dornici sa participe la acest concurs televizat de cultura generala, cu o miza importanta, sunt asteptati la casting!

Publicat

pe

virgil-iantu-prima-tv

Dupa ce, in luna ianuarie a acestui an, a hotarat sa nu mai prelungeasca contractul pe care il avea cu Kanal D, iata ca astazi a fost anuntat oficial faptul ca Virgil Iantu revine la Prima TV cu deja bine cunoscuta emisiune „Vrei sa fii milionar?”!

Din 22 martie, emisiunea concurs prezentata de Virgil Iantu va putea fi urmarita la Prima TV, in fiecare sambata si duminica, incepand cu ora 20:30.

„Ma bucur sa revin la carma acestei emisiuni, unul dintre cele mai dragi formate pe care l-am prezentat vreodata. Ii invit pe toti romanii sa se inscrie la concurs deoarece stiu ca pot si ca merita sa castige premiile puse in joc”, a declarat Virgil Iantu.

In aceasta primavara, orice roman poate castiga un milion de lei numai raspunzand la intrebari de cultura generala. In plus, cand una dintre intrebarile din concurs ii pune la grea incercare pe concurenti, acestia pot beneficia de ajutorul publicului, al unui prieten sau al liniei de ajutor.

Sambata, 15 martie, si duminica,16 martie, incepand cu ora 13.00, echipa „Vrei sa fii milionar?” ii asteapta pe toti cei care doresc sa se inscrie la concurs, in centrul comercial Plaza Romania.