Connect with us

ADPM Beauty

VIVACE, noul tratament medical antiaging de la Silhouette pentru un ten ferm, intinerit, fara imperfectiuni

Noul tratament medical neinvaziv VIVACE a fost lansat la Centrele Silhouette din Bucuresti. Acesta reprezinta cea mai avansata tehnologie care imbina radiofrecventa fractionata cu procedura de microneedling. Tratamentul de ultima generatie ofera numeroase beneficii aspectului si sanatatii tenului, precum si pielii corpului, cu rezultate imediate.

Publicat

pe

VIVACE, noul tratament medical antiaging de la Silhouette pentru un ten ferm, intinerit, fara imperfectiuni

La nivelul fetei, in urma tratamentului, ridurile sunt diminuate, se obtine o piele mult mai ferma, iar porii se inchid, obtinandu-se astfel o piele cu o textura ideala, ca de portelan. in plus, cicatricile lasate de acnee sunt tratate.

La nivelul corpului, sunt eliminat sau estompate vergeturile, iar pielea din zona decolteului sau a mainilor este intinerita.

Este o tehnologie potrivita oricarei varste. Adolescentii pot scapa de urmele lasate de acnee si pot obtine un ten curat, sanatos, fara pori dilatati. Apoi, persoanele mai in varsta pot beneficia de efectele puternice antiaging. VIVACE exceleaza la diminuarea ridurilor din zone sensibile, unde alte tratamente nu pot actiona: zona din jurul buzelor ori a ochilor. in plus, elimina vergeturile rosii si le diminueaza pe cele albe.

Tratamentul dureaza o ora, este complet nedureros, intrucat se aplica in prealabil crema anestezica, are rezultate imediate, nu lasa urme de iritatie si nici nu presupune timp de recuperare, pacientul putand sa isi reia imediat activitatea profesionala.

In urmatoarele trei luni de la efectuarea tratamentului, productia de colagen este accelerata, iar rezultatele devin si mai puternice cu trecerea timpului.

Pentru a mentine efectul maxim cat mai mult timp, specialistii recomanda trei sedinte la interval de 4-5 saptamani.

VIVACE poate fi imbinat la Silhouette cu tratamentul ULTRAFORMER pentru rezultate complete, spectaculoase. Daca VIVACE trateaza in primul rand riurile, inchide porii si ne ajuta sa avem un ten stralucitor, ca de portelan, ULTRAFORMER, prin actiunea ultrasunetelor micro si macrofocalizate, de mare intensitate, ofera efect de lifting si fermitate tenului.

Noul tratament medical VIVACE a fost descoperit la Centrele Silhoutte inclusiv de persoane publice cunoscute, precum Adelina Pestritu, Andreea Balan, Dana Razboiu, Carmen Negoita si Cristina Mihaela Dorobantu.

ULTRAFORMER 3, lifting nechirurgical al zonei ochilor, lansat de Top Line Romania

Pretul unei sedinte de tratament VIVACE la Centrele Silhouette este de 1800 lei, iar al unei sedinte de tratament ULTRAFORMER este de 2475 lei (www.silhouette.ro / 0727225157)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *