Connect with us

News

Vladimir Draghia, prea romantic pentru Burlacul? Iata fazele care i-au atras concedierea!

Vladimir Draghia a aflat aseara oficial ca nu mai face parte din show-ul Burlacul. El urmeaza sa fie inlocuit pentru ultimele episoade cu un alt barbat frumos si instarit financiar. Vladimir nu s-a putut acomoda cu fetele din concurs, a avut reactii sincere, insa misogine, si a devenit detestat de acestea. Iata cateva din fazele care i-au atras concedierea.

Publicat

pe

Vestea ca Vladimir Draghia a fost scos din show-ul Burlacul, desi era protagonistul principal, a starnit o serie de reactii pro si contra printre telespectatorii show-ului de la Antena 1.

Multi considera ca decizia a fost corecta, insa tot la fel de multi si sunt cei care cred ca emisiunea ar fi trebuitsa continue cu el.

Concedierea lui Draghia s-a datorat faptului ca devenise din ce in ce mai distant, mai arogant cu concurentele pe care incepuse chiar sa le jigneasca.

Producatorii s-au aratat deranjati si ei de reactiile misogine ale lui Vladimir iar concurentele au facut front comun pentru a-l elimina.

Draghia sustine ca el nu poate juca rolul unui barbat indragostit, daca acest fapt nu este real. A recunoscut ca nu s-a declansat nicio scanteie de dragoste intre el si vreo participanta la show.

Advertisement

Vladimir a declarat ca s-a simtit oarecum hartuit de insitentele fetelor de a fi intime cu el, in conditiile in care el vrea sa mearga pe o varianta clasica pentru un inceput de relatie: mai intai sa se cunoasca, sa se plimbe, sa fie romantici, si apoi sa se sarute si sa ajunga eventual in pat.

Acestea etape visate de Draghia nu s-au putut aplica unui format de televiziune atat de alert cum este Burlacul.

Raceala cu care ajunsese sa trateze concurentele s-a transformat pe alocuri in afronturi de tip misogin.

Iata cateva secvente care il arata pe Draghia arogant cu cele care s-au inscris in concurs in speranta ca ii vor cuceri inima.


Advertisement