Connect with us

News

Vladimir Draghia s-a dezbracat complet si a inotat in lac. Iata ce spun admiratoarele lui!

Vladimir Draghia continua sa fie un barbat curtat de mii de femei, chiar daca emisiunea Burlacul 3 s-a incheiat de ceva vreme. Actorul si-a innebunit admiratoarele dupa ce a postat o fotografie pe Facebook in care apare gol innotand intr-un lac.

Publicat

pe

Vladimir Draghia este cunoscut drept un tanar chipes, boem, amator de sporturi extreme, situatii limita, increzator in propriul aspect fizic, degajat.

Astfel se face ca cel mai recent gest al sau, firesc pentru el, aproape controversat pentru admiratoarele lui, a starnit o sumedenie de reactii apreciative  pe contul lui de Facebook.

Actorul s-a dezbracat complet si s-a aruncat in apele unui lac pentru a inota. In fotografie se vede discret posteriorul sau, indeajuns de mult pentru ca reactiile sa apara imediat.

„Damn hot”, „Superman sfinteste apele!”, „Superba poza, felicitari!”, „Ce fund frumos!”, „Ai grija la pesti, sa nu creada altceva!”, „Mama esti gol! Superb! Splendid!”, au fost cateva dintre comentariile lasate in dreptul fotografiei, venite din partea femeilor, dar si a unui… barbat.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.