Connect with us

News

Vladimir Draghia, declaratie soc: “Sper ca oamenii sa fie interesati si de altceva, nu doar de buci!”

Vladimir Draghia spera ca documentarul pe care l-a filmat in jungla amazoniana sa aiba succes in Romania, in conditiile in care publicul este obisnuit cu productii de tip tabloid. Fostul Burlac a oferit o declaratie mai deocheata in acest sens.

Publicat

pe

Vladimir Draghia a trecut prin multe peripetii in jungla amazoniana pentru documentarul „Goana dupa aur”.

Fostul Burlac sper sa vanda aceasta productie si in Romania, desi este constient ca aici publicul apreciaza mai degraba emisiunile de tip tabloid, in care mai toata lumea vorbeste de sex si de dezbraca.

„Sa vedem cine este interesat de un documentar in Romania noastra. Am vrut eu sa fac un proiect de suflet, care sa contina si putina arta, si putina informatie. Sa vedem daca oamenii sunt interesati si de altceva, in afara de buci”, a declarat el pentru EVZ.

Draghia recunoaste ca nu a fost foarte usor sa filmeze in conditii atat de periculoase precum cele din zona Amazonului.

„Ne-a fugarit politia, pentru ca am facut baie intr-o cascada, dar nimic grav… La un moment dat, a venit de la MAI un comunicat cum ca exact in zona unde eram noi au fost rapiti niste turisti. Plus ca nu avem un consulat acolo, doar unul onorific.

Advertisement

Daca aveam probleme, nu aveam la cine sa mergem. Si atunci, ne-am retras vreo doua – trei zile si am revenit cand s-au linistit lucrurile. Mi-a fost foarte frica de oamenii de acolo, pentru ca peste tot pe unde e saracie lucie, omul este gata sa mearga destul de departe ca sa iti ia cei cinci lei din buzunar.

Dupa ce aveam materialul filmat, il tineam in trei locuri diferite, ca sa ramana materialul in alta parte, daca era sa fie jefuit vreunul dintre noi. Nu stiam cum sa ii explic aluia, daca era sa ma jefuiasca, cum ca pentru mine e mult mai important had-ul ala care ar fi costat 30 de euro”, a declarat el.

Mai multe despre aventura lui Vladimir in America de Sud cititi aici.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *