Connect with us

News

Vladimir Draghia a ajuns in jungla! Iata cu cine s-a intalnit!

Vladimir Draghia a ajuns in Ecuador si a inceput filmarile pentru documentarul pe care vrea sa il vanda unei televiziuni internationale. Fostul Burlac a avut astfel ocazia pana acum sa testeze pe propria piele cum traiesc oamenii in mediul periculos al junglei amazoniene.

Publicat

pe

Vladimir Draghia se afla in aceste zile in America de Sud, acolo unde filmeaza un documentar pe care isi doreste sa il vanda apoi unei televiziuni.

Tema productiei este de a arata prin ce zone periculoase si prin ce peripetii trec cautatorii de aur din zona Amazonului.

Incaltat cu cizme inalte de cauciuc, fostul Burlac va explora imprejurimile, nefiindu-i teama de pericolele care pot aparea la orice pas.

„Imi cer scuze pentru ca raspund atat de greu comentariilor si mesajelor, dar nu am deloc timp, iar internetul este foarte greu de accesat in locul in care ma aflu.

Sunt in Ecuador, filmez documentarul despre cautatorii de aur. Fotografia aceasta este facuta pe o „draga” construita artizanal, cu care traversam unul din afluentii Amazonului”, a scris Vladimir pe Facebook.

Advertisement

Vladimir a avut pana acum ocazia sa ii intalneasca si pe copiii junglei, pe unul dintre acestia fotografiindu-l si postandu-l pe contul lui de Facebook.

Scopul acestui documentar este  de a arata prin ce pericole trec cei care vor sa caute aur in jungla ecuatoriala. Odata montat, documentarul va fi, cel mai probabil, vandut unei televiziuni precum  National Geographic sau Discovery, contra unei sume frumoase de bani.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.