Connect with us

Stiri Interne

Vladimir Draghia doneaza cei 100.000 de euro castigati la Exatlon

Vladimir Draghia a castigat concursul Exatlon si, implicit, premiul cel mare de 100.000 de euro. Chiar daca ar fi avut nevoie de acesti bani, avand si un copil mic de crescut, el a decis sa doneze suma. Iata unde se vor duce banii.

Publicat

pe

Vladimir Draghia doneaza cei 100.000 de euro castigati la Exatlon

Vladimir Draghia este castigatorul primului sezon al emisunii Exatlon de la Kanal D. Dupa cateva luni de lupta si rezistenta fizica impresionanta, pe insula din Republica Dominicana, el a reusit sa castige competitia si, implicit, premiul cel mare, de 100.000 de euro.


Chiar daca ar fi putut folosi banii in scopuri personale, avand o familie si un copil de crescut, el a decis sa doneze suma unei asociatii care lupta pentru a ajuta bolnavii de cancer. Este vorba de MagiCAMP, condusa de Vlad Voiculescu si Melania Medeleanu. Aceasta asociatie si-a propus sa construiasca  o tabara pentru copiii care sufera de aceasta maladie, un loc unde acestia sa poata petrece clipe de bucurie si sa uite, macar pentru o scurta perioada, de suferinta prin care trec.

Mai mult, se dureste construirea MagicHOME, o casa pe trei niveluri situata langa spitalul oncologic Fundeni si care va asigura un acoperis familiilor copiilor veniti la tratament, si a MagicBOX, un program de consiliere si sprijin in facilitarea legaturii dintre medic si familii precum si asistenta in situatia in care medicamentele nu se gasesc sau parintii nu si le permit.

“Exatlon”, audiente uriase cu marea finala! 

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *