Connect with us

News

Vladimir Draghia se afla intr-o situatie critica! A fost evacuat din apartament!

Vladimir Draghia traverseaza o perioada critica. Din pricina datoriilor acumulate la chiria apartamentului sau, a fost evacuat din locuinta si se judeca acum cu proprietara, fiind in situatia de a plati mii de euro ca restante, intarzieri de plata si cheltuieli de judecata.

Publicat

pe

vladimir-draghia-femei

Vladimir Draghia, fostul participant al reality show-ului „Burlacul”, traverseaza o perioada nu tocmai placuta. Actorul a ajuns sa se judece cu proprietara locuintei unde statea in chirie pentru faptul ca nu si-a achitat datoriile inca din toamna anului trecut.

Femeia l-a dat in judecara si a castigat, iar Vladimir a fost nevoit sa evacueze apartamentul din zona Victoriei, dupa cum sustine Libertatea.

Vladimir este obligat sa achite o datorie de 2000 de euro, ca si chirie neachitata, plus penalitati de intarziere de 0.5% pe zi, 11,66 euro/zi de intarziere pana la eliberarea apartamentului si cheltuili de judecata de 3.765,52.

Vladimir Draghia a jucat in serialul „Narcisa Salbatica” si in reality show-ul „Burlacul” de la Antena 1, insa de mai bine de un an nu a mai primit niciun proiect de televiziune.

vladimir-draghia-jungla

A plecat in primavara anului trecut in America de Sud pentru a filma un documentar despre cautatorii de aur din jungla amazoniana pe care avea d egand sa il vanda unei televiziuni de nisa.