Connect with us

News

Vladimir Draghia, in pericol de a fi rapit in Ecuador! Afla ce s-a intamplat!

Vladimir Draghia se afla in Ecuador, unde filmeaza pentru documentarul sau despre cautatorii de aur si peripetiile prin care trec acestia. Chiar daca are o buna parte din cadre deja filmare, acesta a fost atentionat de Ministerul Afacerilor Externe privind o eventuala rapire

Publicat

pe

Vladimir Draghia a plecat la inceputul acestei luni in Ecuador, alaturi de un prieteni, pentru a filma pentru un documentar despre cautatorii de aur. Potrivit ziarului Click, acesta se descurca minunat si a terminat o buna parte din filmarile de care avea nevoie pentru documentar.

„Suntem foarte bine. Filmarile merg excelent, am facut cea mai mare parte a lor. Suntem putin stresati ca am primit un comunicat de la Ministerul Afacerilor Externe cum ca, la granita Columbiei cu Ecuador, sunt trupe de gherile care rapesc persoane”, a povestit Vladimir Draghia.

„In Quio, Guyaquil si Esmeraldes, adica exact unde filmam noi, in jungla, sunt cele mai periculoase zone. Acum ne-am indepartat putin de zona aceea si asteptam sa se linisteasca lucrurile”, a completat fostul Burlac.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.