Connect with us

Stiri Interne

De ce vrea fostul „Burlac” sa-si tina secreta noua iubita

Cu toate ca si-a facut aparitia la un eveniment monden tinand de mana o tanara misterioasa, Vladimir Draghia a renuntat complet la gesturile de tandrete fata de aceasta atunci cand atentia presei s-a inderptat catre ei.

Publicat

pe

Vladimir-Draghia

Vladimir Draghia nu se poate plange atunci cand vine vorba despre succesul la reprezentantele sexului opus. Chiar daca experienta „Burlacul” nu s-a treminat pentru el in cel mai placut mod cu putinta, domnsioarele continua sa roiasca in jurul simpaticului actor.

El insa pare sa se fereasca sa recunoasca public despre o anume domnita ca ii este iubita. Prefera sa ocoleasca subiectul atunci cand este intrebat ori sa se departeze subtil atunci cand paparazzi il surprin in compania unei femei.

Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand Vladimir si-a facut aparitia la un eveniment monden tinandu-se de mana cu o tanara misterioasa.

vladimir-draghia-noua-iubita

Toate bune si frumoase, pana in momentul in care camerele de luat vederi si aparatele de fotografiat au fost indreptate catre ei. Atunci, dupa cum informeaza WOWbiz.ro, fostul „Burlac” a eliberat-o usor pe insotitoarea lui din stransoarea mainii, vrand probabil sa lase de inteles ca intre ei nu este nimic mai mult decat o frumoasa prietenie.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *