Connect with us

Stiri externe

Volodimir Zelenski și soția, pictorial în Vogue

Volodimir Zelenski, Președintele Ucrainei, și soția sa, Prima Doamnă Olena Zelenska, au apărut în revista Vogue și au vorbit despre căsnicie, dar și despre momentele grele pe care le traversează țara lor deja de luni bune sub asediu rusesc.

Publicat

pe

Volodimir Zelenski și soția, pictorial în Vogue

Olena Zelenska, soția Președintelui Volodimir Zelenski, apare pe coperta revistei Vogue. „Portretul curajului.

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska”, scrie lângă fotografia de pe copertă. O imagine în care aceasta apare îmbrăcată simplu, fără prea mult machiaj, departe de stilul high fashion cu care ne-a obișnuit Vogue. Fotografia a fost realizată pe scările palatului prezidențial.

„Să fii pe coperta Vogue este o mare onoare. Visul multor oameni de succes și merituoși din întreaga lume. Singurul lucru pe care le doresc tuturor este să nu fie din cauza războiului în țările lor“, a declarat Olena Zelenska.

Vogue o prezintă pe soția lui Volodimir Zelenski drept un simbol al puterii și curajului. Ea pozează printre arme și pe front.

Advertisement

În unele imagini, Volodimir Zelenski și Olena Zelenska apar îmbrățișați. Vorbesc despre căsnicia lor, dar și despre momentele grele pe care le traversează țara lor deja de luni bune sub asediu rusesc. Spun că războiul i-a făcut să fie mai puternici.

„Așteptăm cu nerăbdare victoria. Nu avem nicio îndoială că vom învinge. Și asta este ceea ce ne face să mergem mai departe”, au declarat ei.

Ce a declarat soția lui Volodimir Zelenski în interviul de la CNN

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *