Connect with us

Stiri externe

Vorbele grele care au influențat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au anunțat despărțirea în anul 2016. Au trecut de atunci 6 ani în care relația dintre ei a fost una destul de tensionată. Iată vorbele grele care ar fi dus la despărțire. Ce i-a spus Brad Pitt fostei sale soții în timpul scandalului din avion, ce a declanșat divorțul!

Publicat

pe

Vorbele grele care au influențat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt au intentat proces de divorț cu mare tam tam în anul 2016. Formau pe atunci unul din cele mai admirate cupluri de la Hollywood, iar vestea a șocat pe toată lumea. Se pare că totul ar fi pornit de la un scandal pornit în timpul unui zbor cu avionul.

Conform Daily News, Brad Pitt i-ar fi spus Angelinei că unul dintre copii „arată ca un copil nenorocit Columbine” și că ea le-a „ruinat familia”.

Se pare că actorul era sub influența băuturilor alcoolice și a fost extrem de violent. Atât verbal, cât și fizic. Ar fi lovit-o pe Angelina Jolie, dar și pe copiii pe care îi au împreună. Ar fi continuat cu amenințări grave în timpul zborului de pe 14 septembrie 2016.

Brad Pitt neagă toate acuzațiile aduse de fosta sa soție.

Comentariul actorului cu privire la unul dintre copii ar fi avut legătură cu masacrul de la Liceul Columbine. În 1999, Eric Harris și Dylan Klebod, elevi de clasa a 12-a, și-au ucis 12 colegi și un profesor.

Tot Angelina susține că fostul soț ar fi aruncat vin roșu și bere pe ea și că ar fi rănit-o.

În raportul final, Departamentul pentru Copii și Familie din Los Angeles a concluzionat că Pitt nu ar fi abuzat fizic niciunul dintre copii. A fost absolvit astfel de orice vină.

Pe 19 septembrie 2016, Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt după 11 ani de căsnicie. De atunci, cei doi luptă în instanță pentru custodia copiilor.

Angelina Jolie vinde tabloul istoric primit de la Brad Pitt

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *