Connect with us

Stiri Interne

Vouchere de cumparaturi de 175.000 de lei si o vacanta la Disneyland la ParkLake

ParkLake Shopping Center din Bucuresti marcheaza sarbatorile pascale prin campania “Fiecare Sarbatoare este surprinzatoare”. Intre 15 martie si 7 aprilie, 3500 de vouchere de cumparaturi, in valoare totala de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clientilor centrului comercial.

Publicat

pe

Vouchere de cumparaturi de 175.000 de lei si o vacanta la Disneyland la ParkLake

In plus, evenimentele inedite, atelierele si spectacolele tematice, dar si targul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.

 

Castiga o excursie la Disneyland Paris

In perioada 15 martie – 7 aprilie, cumparaturile de minim 100 LEI in ParkLake Shopping Center iti aduc garantat un voucher de 50 LEI cadou, in limita stocului disponibil, valabil in peste 100 de magazine partenere, dar si sansa de a participa la loteria pentru marele premiu: o excursie la Disneyland Paris pentru intreaga familie. Lista magazinelor participante in campanie poate fi accesata pe www.parklake.ro.

Pentru a intra in posesia premiilor-instant, dar si pentru inscrierea la tombola, participantii trebuie sa prezinte bonul de cumparaturi la biroul de informatii al centrului comercial.

Câștigătorii Media Music Awards 2017

Activitati de Paste pentru copii

In perioada  27 martie – 07 aprilie, cei mici vor fi surprinsi de magia sarbatorilor de Paste. Parada Personajelor de Paste, Jocurile Iepurasului, dar si multe ateliere creative ii asteapta pe copii in zona main square, parter. Vor vopsi oua, se vor distra cu tehnica de quilling, vor decora figurine din fetru si lemn, sau vor da viata creatiilor cu putin praf magic decorativ. In plus, personaje extraordinare le vor iesi in cale la spectacolele interactive pregatite pentru ei, in timp ce Iepurasul ii asteapta cu un moment de story telling cu totul special.

Evenimente inedite

Pe data de 24 martie, de la ora 18:00, publicul iubitor de cultura este asteptat la un concert extraordinar de vioara sustinut de violonistul Alexandru Tomescu, parte a campaniei derulate de catre Radio Romania Muzical – ,,Asculta 5 minute de muzica clasica” – la care centrul comercial ParkLake este partener. Nu in ultimul rand, ParkLake Shopping Center incheie prima luna de primavara cu un eveniment tip CSR pe data de 26 martie, dedicat copiilor cu sindrom Dravet si alte epilepsii rare, cu scopul de a creste nivelul de constientizare si a informa publicul cu privire la aceste afectiuni.

Targul de Paste

In perioada 28 martie – 7 aprilie, bucurestenii sunt asteptati la Targul de Paste cu delicii si traditii. Cei care trec pragul centrului comercial intre orele 10:00 si 22:00 pot achizitiona bunatati traditionale, cadouri si decoratiuni de sarbatoare. Evenimentul va avea loc la parterul ParkLake, in zona intrarii Starbucks si Second Cup.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.