Connect with us

News

Rumoare la Hollywood! Wentworth Miller, starul din „Prison Break”, a recunoscut ca este gay!

Actorul care l-a jucat pe Michael Scofield in celebrul serial „Prison Break” a recunoscut printr-o scrisoare ca este gay. Wentworth Miller, considerat in urma cu cinci ani unul dintre cei mai sexy barbati din lume, a avut curajul de a-si recunoaste public orientarea sexuala dupa ce a fost invitat sa participe la un Festival de Film de la Sankt Petersburg.

Publicat

pe

wentworth-miller-660

wentworth

Wentworth Miller, actorul care a devenit faimos in intreaga lume odata cu rolul din serialul „Prison Break”, a recunoscut public ca este gay. Dupa ce a fost invitat sa participe la un festival de film de la Sankt Petersburg, Rusia, actorul a decis ca este timpul sa ia atitudine fata de legile aspre anti gay pe care le-a implementat aceasta tara.

miller

„Va multumesc pentru invitatie. Avand in vedere ca am vizitat inainte Rusia si ca in familia mea am radacini rusesti mi-ar fi placut mare placere sa accept. Totusi, avand in vedere ca sunt gay, ma simt nevoit sa refuz aceasta invitatie. Sunt ingrijorat de tratamentul si atitudinea pe care guvernul rusesc il adopta fata de barbatii si femeile care au o alta orientare sexuala. Situata este de neacceptat si nu pot participa la un eveniment intr-o tara in care persoanelor ca mine le este negat dreptul de a trai si de a iubi in mod deschis”, precizeaza in scrisoarea deschisa Wentworth Miller.

Dupa terminarea filmarilor la serialul „Prison Break”, in anul 2009, cariera lui Wentworth Miller a intrat pe o panta descendenta, actorul nereusind sa mai prinda un rol important.