Connect with us

Stiri externe

Will Smith și-a îngropat cariera după bătaia de la Oscaruri?

Bătaia de la Oscaruri, momentul în care Will Smith și-a ieșit din minți și i-a dat un pumn lui Chris Rock chiar pe scena prestigioasei gale, are ecouri negative asupra carierei celebrului actor. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Will Smith și-a îngropat cariera după bătaia de la Oscaruri?

Bătaia de la Oscaruri a făcut înconjurul lumii. Pumnul pe care Will Smith i l-a dat lui Chris Rock pe scena prestigioasei gale a devenit viral. Totodată, a stârnit numeroase reacții din partea oamenilor, majoritatea negative. Acum se pare că momentul are ecouri nedorite și asupra carierei actorului.

2022 ar fi putut să fie anul lui Will Smith în ceea ce privește cariera sa la Hollywood. A câștigat primul Premiu Oscar pentru rolul său din producția King Richard. Succesul este însă umbrit de clipa în care și-a ieșit din minți în văzul tuturor. Un pumn care îl costă acum extrem de scump.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Will Smith și-a cerut scuze public pentru reacția sa nepotrivită și a demisionat din Academia Americană de Film. Asta nu șterge însă cele întâmplate. Până nu demult, Netflix și Apple TV se luptau pentru a obține drepturile de ecranizare a poveștii de viață a actorului. Proiect în care nu mai doresc acum să se implice. Bugetul pe care voiau să îl aloce acestui proiect, unul important, a fost redirecționat către alte proiecte.

De asemenea, actorul ar fi trebuit să joace în Bad Boys 4. Producătorii se gândesc să renunțe însă la realizarea unui nou film din franciză. Asta în ciuda succesului de box office de care s-a bucurat până acum.

Despăgubiri de 200 de milioane de dolari pentru bătaia lui Will Smith de la Oscar. Cine spune asta!