Connect with us

Evenimente

Winter is coming! Au apărut deja afișele pentru concertele de Crăciun din București!

Sintagma Winter is coming se aplică nu doar în cazul celebrului serial, Game of Thrones, ci și în cazul situației următoare din București. Mai exact, deși ne aflăm încă în august, orașul este împânzit cu afișe ale concertelor de Crăciun.

Publicat

pe

Winter is coming! Au apărut deja afișele pentru concertele de Crăciun din București!

Winter is coming (n.r. Vine iarna!)! Sintagma este deja celebră în toată lumea după ce este folosită des în serialul Game of Thrones. Winter is coming poate fi acum aplicată și în cazul situației din București. Mai exact, deși ne aflăm încă în plină vară, orașul a fost împânzit deja cu afișe ale concertelor de Crăciun.

Pe fațada Sălii Palatului a fost, spre exemplu, amplasat un banner imens, de sute de metri pătrați, ce promovează concertele de Crăciun ale lui Tudor Gheorghe. Va fi deja a 15-a ediție a seriei de spectacole Iarna Simfonic. Vor avea loc în data de 21 și 22 decembrie.Apoi, Ștefan Bănică se află deja la al 16-lea an consecutiv cu concerte de Crăciun. Are programate pe 15 și 16 decembrie două concerte extraordinare la Sala Palatului, iar biletele sunt deja în vânzare de câteva săptămâni bune.

Surpriză, Horia Brenciu intră pe terenul concertelor de Crăciun și va susține anul acesta primele spectacole de sărbători, pe 9 și 10 decembrie, la Sala Palatului.

Apoi, pe 23 decembrie, este programat concertul de sezon al Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, pe baza muzicii compozitorului Johann Strauss.

Este de așteptat ca în celelalte zile ale lunii să mai apară concerte ale unor nume noi din industria de entertainment, ori noi concerte ale artiștilor deja programați, în cazul în care cererea de bilete va fi mare.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *