Connect with us

Stiri externe

Cat castiga Bradley Cooper. Iata veniturile lui nete din ultimii ani!

De cand cu succesul fulminant al peliculei “A Star Is Born”, Bradley Cooper este pe val. Iar acest lucru se simte din plin in buzunarele si conturile actorului a carui avere se ridica la… 100 de milioane de dolari!

Publicat

pe

Cat castiga Bradley Cooper. Iata veniturile lui nete din ultimii ani!

Bradley Cooper a inceput sa fie unul dintre cei mai cautati actori de la Hollywood dupa ce a jucat, impreuna cu Jennifer Garner, in „Alias”. In plus, de cand a devenit regizor si scenarist, iar pelicula „A Star Is Born” a avut un succes fullminant, averea lui Bradley este in continua crestere.

Sunt Lady Gaga si Bradley Cooper indragostiti in viata reala?

Pana in luna martie 2019, filmul „A Star Is Born” a reusit sa obtina incasari de aproape 500 de milioane de dolari la nivel global. Avand in vedere ca bugetul pentru realizarea filmului a fost de doar 36 de milioane de dolari, profitul este unul impresionant.

Doar in anul 2014, conform Forbes, Bradley Cooper a castigat nu mai putin de 46 de milioane de dolari de pe urma filmelor in care a jucat. Iar in 2015, a mai incasat inca 41.5 milioane.

Asa se face ca, in prezent, Bradley Cooper nu este doar frumos si celebru, ci are si o avere fabuloasa care, conform Celebrity Net Worth, se ridica in prezent la peste 100 de milioane de dolari!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Waving goodbye to a great weekend like…👋🏼 (📷: Zimbio.com)

Advertisement

O postare distribuită de Star 411 (@star_411_) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😍♥🔥 #BradleyCooper #Actor #JacksonMaine #AStarIsBorn #Movie #Beautiful #Beauty #Fluffy #Love #Sweet #GoodNight #BoaNoite #Follow #Follow4FollowBack #LikeForLike

O postare distribuită de Bradley Cooper (@bradley_cooper_2019) pe

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.