Connect with us

Stiri Interne

WOWbiz iese din grila Kanal D. Ce alte emisiuni urmeaza?

Schimbari mari din toamna in grila Kanal D! Emisiunea WOWbiz nu va mai fi difuzata, dupa multe sezoane realizate in ultimii ani. Se pare ca postul renunta si la alte productii consacrate. Iata care ar fi acelea.

Publicat

pe

 

WOWbiz iese din grila Kanal D. Ce alte emisiuni urmeaza?

Kanal D isi propune ca din toamna sa revina cu o grila noua cu multe productii in premiera. Dupa multi ani de prezenta pe sticla, emisiunea WOWbiz nu va mai fi difuzata. In locul acesteia se va transmite Exatlon sau, se pare, un alt program de tip reality show.

Din cei doi prezentatori, unul si-a salvat job-ul: Andreea Mantea va continua sa primeasca salariu intrucat va prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”, in locul Biancai Dragusanu. Aceasta din urma ramane astfel fara colaborarea cu postul de televiziune. Nu se stie ce se va intampla cu sotul ei, Victor Slav, odata ce emisiunea pe care o prezenta, WOWBiz, nu se va mai regasi in grila.

Nici alte emisiuni consacrate nu vor mai fi difuzate in continuare de Kanal D. Conform Click, “Bravo, ai stil”, “Se striga darul” si “Roata Norocului” ies din grila postului. Asta inseamna ca vedetele precum Iulia Albu, Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu, Bursucu, Mihai Mitoseru, raman fara proiecte pe sticla.

Bianca Dragusanu pleaca de la Kanal D. Va fi inlocuita de Andreea Mantea!

Intra insa noi productii in grila. “Cash Taxi”, emisiunea-concurs prezentata Catalin Cazacu, a avut deja marea lansare, iar, din toamna, vor intra in grila “Vrei sa fii miliardar”, prezentata de Teo Trandafir, precum si un nou sezon Exatlon.