Connect with us

ADPM Beauty

Xpert Beauty, primele magazine Worry Free Zone cu produse cosmetice profesionale, au fost inaugurate în Iași și Constanța

Xpert Beauty, noul concept de magazine cu produse cosmetice profesionale, a fost inaugurat în Palas Mall Iași și City Park Mall Constanța.

Publicat

pe

Xpert Beauty, primele magazine Worry Free Zone cu produse cosmetice profesionale, au fost inaugurate în Iași și Constanța

Xpert Beauty reprezintă cel mai complex concept store de cosmetică profesională din România, magazine cu produse pentru păr, ten, corp, pentru îngrijirea mâinilor, a unghiilor, produse de make-up ce aparțin unor branduri internaționale renumite. În cadrul

Xpert Beauty vizitatorii primesc recomandări personalizate din partea specialiștilor având astfel ocazia să aleagă exact produsele adecvate tipului lor de piele sau de păr.

În fiecare săptămână la Xpert Beauty sunt invitați specialiști din industria de frumusețe care le oferă vizitatorilor demonstrații de măiestrie și informații despre tendințele în domeniu. În plus, tot săptămânal, este actualizat și un stand special cu selecția de produse recomandate conform trendurilor.

Xpert Beauty a fost gândite și proiectate sub conceptul Worry Free Zone, un spațiu unde redescoperi cât de distractiv și facil este shoppingul, unde ai parte de o experiență plăcută și memorabilă, de o selecție excelentă de produse profesionale și unde beneficiezi de suportul acordat de specialiști în alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

Advertisement

Vizitatorii au astfel acum ocazia să descopere tendințele în materie de ritualuri de înfrumusețare direct de la specialiștii Xpert Beauty, precum și o experiență de shopping cu totul inedită.

Aceștia pot scana codul de bare al produselor alese de pe raft și să urmăreasă pe oglinzile inteligente aflate în magazin proiecții video ce prezintă modul în care pot fi folosite acele produse. Este o tehnică nouă, avangardistă, ce a fost introdusă în România în concept store-urile Xpert Beauty astfel încât clienții să poată afla informații cât mai complexe printr-o experiență vizuală de neuitat.

Mai mult, vizitatorii au acum ocazia să urmărească pe ecrane cu touch screen cum anume se poate realiza machiajul cu produsele de make-up din Xpert Beauty și ce coafuri pot experimenta cu produsele de styling din magazin.

Xpert Beauty se află în Palas Mal Iași și City Park Mall Constanța, ambele la Parter, urmând să fie inaugurate noi magazine în Timșoara, Piatra Neamț și București.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *