Connect with us

ADPM Business

YOLO Media ofera pro bono consiliere in comunicarea de criza micilor companii afectate de Coronavirus

YOLO Media, agentia de PR in portofoliul careia se regasesc persoane publice, specialisti si companii nationale si globale, ofera pro bono consiliere in comunicare de criza companiilor afectate de criza Coronavirus.

Publicat

pe

YOLO Media ofera pro bono consiliere in comunicarea de criza micilor companii afectate de Coronavirus

Epidemia de Coronavirus a schimbat radical comportamentul consumatorului si, ca intr-un lant de piese domino, afecteaza majoritatea business-urilor din Romania bazate pe interactiunea umana offline. Companiile mici si mijlocii au cel mai mult de suferit, in conditiile in care incasarile au scazut dramatic, iar chiriile, ratele si platile angajatilor trebuie efectuate.

In aceasta perioada dificila companiile au nevoie sa comunice corect si eficient cu publicul si cu partenerii de afaceri, chiar si in cazul in care activitatea este suspendata temporar.

Echipa agentiei YOLO Media ofera gratuit, in aceasta perioada, consultanta in comunicare companiilor afectate de noua criza globala.

“Am decis sa oferim pro bono consultanta in comunicare firmelor care au de suferit in aceasta perioada din cauza crizei Coronavirus.

Din experienta stim cat de importanta este comunicarea cu publicul si cu partenerii de afaceri in situatii de acest tip. Cele mai afectate sunt companiile mici si mijlocii care se vad in prezent nevoite sa suporte chetuieli si pierderi semnificative in contextul in care incasarile au scazut alarmant de mult, iar chiriile, ratele si plata angajatilor trebuie suportate. Industria de orice tip din Romania trebuie sprijinita. Initiativa YOLO Media este un mic ajutor pe care il putem oferi celor aflati in situatie de criza.

Am primit multe cereri din partea companiilor si suntem deschisi sa ajutam in continuare. Economia trebuie sustinuta! Cine are nevoie de sprijinul nostru ne poate scrie la hello@yolomedia.ro. Uniti ne va fi bine!”, este mesajul transmis de Sorin Dutoiu si Christian Stan, managerii agentiei YOLO Media.

Sorin Dutoiu

Christian Stan

Companiile care vor transmite cererea de suport, vor putea primi un plan de actiuni si recomandari in modul de comunicare, ce le va ajuta sa consolideze relatia cu publicul.

“Alaturi de serviciile permanente pe care le oferim clientilor din portofoliul nostru, suntem deschisi sa alocam timpul liber ajutandu-i pe cei care sunt in impas in aceasta perioada. Chiar si o analiza si un simplu plan de comunicare pe termen scurt si mediu pot fi vitale pentru derularea business-ului in aceasta perioada”, adauga Sorin Dutoiu.

YOLO Media (www.yolomedia.ro), rebranding al fostei ADPM PR, ofera, din 2011, servicii de consultanta, comunicare si promovare Mass Media si online. Printre companiile din portofoliu se numara Top Line, flydubai, Emirates, Centrele Silhouette, Bodyshape Transformation Center, Federatia Romana de Canotaj, Institutul Guinot, Royal Caribbean, Six Senses Hotels and Resorts, Gianluca Mech Spa, precum si medici, specialisti, oameni de afaceri si persoane publice cunoscute in showbiz-ul romanesc.

 

 

View this post on Instagram

 

Am decis sa oferim pro-bono consultanta in comunicare firmelor care au de suferit in aceasta perioada din cauza crizei Coronavirus. ⭐️ Din experienta stim cat de importanta este comunicarea cu publicul in situatii de acest tip. ⭐️ Cele mai afectate sunt companiile mici si mijlocii care se vad in prezent nevoite sa suporte chetuieli si pierderi semnificative in contextul in care incasarile au scazut alarmant de mult, iar chiriile, ratele si plata angajatilor trebuie suportate. ⭐️ Industria de orice tip din Romania trebuie sprijinita. Initiativa YOLO Media este un mic ajutor pe care il putem oferi celor aflati in situatie de criza. Am primit multe cereri din partea companiilor si suntem deschisi sa ajutam in continuare. ⭐️ Cine are nevoie de sprijinul nostru ne poate scrie la hello@yolomedia.ro. Uniti ne va fi bine! ⭐️ #yolomedia #pragency. . The 4 keys for becoming #successful on long term: Seriousness. Efficiency. Experience. Trust.🥇 _________________________________________ ⭐️YOLO Media. Seriously efficient PR. Mastering communication since 2011. 🎉 _________________________________________ #yolomedia #pragency #sorindutoiu #christianstan #seriouslyefficient #masteringcommunication #aigrijacealegi #communicationagency #eventsagency #celebritypr #influencerspr #videoproduction #travelprojects #pragencyromania.

A post shared by YOLO Media (@yolomedia) on