Connect with us

Stiri Interne

Zeci de mii de semnături pentru salvarea Parcului IOR

În urma unei acțiuni inițiate de Grupului Civic IOR-Titan cu susținerea Greenpeace România, peste 1 000 de oameni au ieșit în stradă și alți zeci de mii au semnat o petiție pentru salvarea Parcului IOR din Sectorul 3 al Capitalei.

Publicat

pe

Zeci de mii de semnături pentru salvarea Parcului IOR

Peste o mie de oameni s-au strâns sâmbăta trecută cu scopul de a găsi soluții pentru salvarea Parcului IOR. A fost unul dintre cele mai mari proteste pentru mediu organizate în București în ultimii ani.

În contextul poluării deja excesive, un spațiu verde importante de 12 hectare este pe care să se piardă din Parcul IOR. Totul din lipsa de interes a autorităților pentru conservarea spațiilor verzi din orașe și afacerile unor speculatori imobiliari.

Protestul a fost organizat în București de Grupului Civic IOR-Titan cu susținerea Greenpeace România. „Nu cedăm Parcul IOR” este numele acțiunii ce implică și semnarea unei petiții. Petiție care a strâns până în prezent peste 15 000 de semnături și care poate fi semnată accesând acest link: https://suport.greenpeace.ro/petitieior